Hamster Kombat és 2 kriptojáték, amit kár lenne kihagyni

A kripto piac teljesítménye az utóbbi időben közel sem mondható fényesnek. A legnagyobb érmék sorra esnek, és a lassulásnak nem látszódnak jelei. Mit tehet ilyenkor a profitra vágyó befektető, kereskedő? Olyan alternatívák után kell néznie, amelyekkel ilyenkor is kaszálhat. Ebben a cikkben 3 ilyen tokent ismerhetsz meg, a GameFi szektor ugyanis ezerrel fejlődik. A PlayDoge a Tamagotchi varázsát hozza vissza, a Shiba Shootoutot megannyi felhasználási lehetőséggel érkezik, a Hamster Kombat pedig az egyik legfelkapottabb érme jelenleg. Ne is vesztegessük tovább az időt, vágjunk bele!

PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) az egyik kriptojáték letarolta a piacot, és gyorsan az egyik legnépszerűbb kutyás mém érme lett. Az előértékesítés hatalmas lendülettel rajtolt, alig pár hét leforgása alatt több mint 5,5 millió dollárt gyűjtött. A számok jól mutatják, hogy a projekt milyen rövid idő alatt képes volt belopni magát a befektetők szívébe. A kripto szerelmesei jól tudják, hogy nem lesz jobb alkalmuk a vásárlásra az előértékesítésnél, a tőzsdére lépéskor ugyanis akár többszörösére is nőhet a token ára.

A fejlesztők egy old school, 2D-s, 8 bites P2E játékkal kápráztatják el a közösséget és hívják időutazásra a felhasználókat. A játék célja, hogy a gazdik a ‘90-es években ismertté vált Tamagotchihoz hasonló módon gondját viseljék a Doge kutyának. A játékban a projekt saját tokenje, a $PLAY érme lesz a fizetőeszköz.

playdoge 5 millio felett

A játékosok nemcsak a kutyusuk ápolásával, tanításával és szórakoztatásával múlathatják idejüket, hanem izgalmas minijátékokkal is. Fontos, hogy megfelelő figyelmet kapjon kiskedvenced, különben akár a legrosszabb is megtörténhet.

A játékok során $PLAY tokeneket gyűjthetsz, amelyek felhasználhatók az alkalmazásban, de akár beválthatók más kriptovalutákra is.

Összesen 9,4 milliárd $PLAY token áll rendelkezésre, ezek egy része a folyamatban lévő előértékesítés keretében vásárolható meg. Ahogy haladunk előre az előértékesítési szakaszokban, úgy kell majd egyre többet fizetni az érmékért, érdemes tehát mielőbb beszállni.

Ne késlekedj, szállj be te is kedvezményes áron!

Shiba Shootout

Van egy másik kutyás mém érme is, aki a kripto piac tetejére vágyik. A Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) az egyik legújabb szereplő a piacon és szeretné átvenni a hatalmat a SHIB-től és a DOGE-tól. Ebben egy szórakoztató háttérsztori és a stratégiai felhasználási lehetőségek egész tárháza lehet a segítségére. A projekt sarokkövei a kreativitás, a bajtársiasság, a vadnyugati hangulat és a versengés.

A csapat elmondta azt is, hogy a vadnyugat fenegyerekeinek is tartogat meglepetéseket, és egy P2E játékot fejleszt. Az appot az App Store-ból, valamint a Google Play Áruházból is le lehet majd tölteni.

A korai befektetők magas letéti jutalmakra számíthatnak, a cikk írásakor ez 1800% éves hozam körül mozog. Az ajánlói rendszernek hála a befektetők barátaik befizetései után további érméket szerezhetnek.

Shiba Shootout

A „Lucky Lasso Lottery” lehetőséget kínál a tulajdonosoknak arra, hogy szerencsét próbáljanak. Néhány Shiba Shootout token befizetése után már játszhatnak is az elképesztő kripto jutalmakért. A hab a tortán, hogy a befizetések egy részét jótékony célra fordítják.

A befektetők állást foglalhatnak a projekt jövőjét befolyásoló kérdésekben is, köszönhetően a „Token Governance Roundups”-nak. Ezzel csak még inkább nő a vadnyugati feeling, anno ugyanis a vadnyugat polgárai is hasonló módon szavazhattak.

A SHIBASHOOT az egyik legsokrétűbb kripto projekt jelenleg, ami kombinálja a mémeket, a jópofa történetet, a felhasználási lehetőségeket és az izgalmas P2E játékmenetet.

Hamster Kombat

A Hamster Kombat egy Telegram alapú játék, amely a Notcoin sikerén kíván felkapaszkodni. 2024 júliusában már több mint 230 millió játékossal rendelkeztek, ami igencsak tekintélyes szám.

A Hamster Kombat játékában egy képzeletbeli kriptovaluta tőzsde hörcsög vezérigazgatójának székébe ülhetsz, akinek az a célja, hogy fellendítse startup vállalkozását. Ezt úgy próbálja elérni, mint egy valódi cégvezető. A növekedés érdekében különböző tevékenységeket folytat és befektetéseket eszközöl, például marketingre, licencekre, emberekre, új termékekre és egyebekre költ.

A játék egyedülálló megközelítése kombinálja a szórakozást és a stratégiát. A projekt ígéretet tett a token elindítására és egy airdropra is a The Open Network-ön (TON), ami még tovább növeli a befektetői izgalmat.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**