Hát megtörtént! Együtt ebédelt Justin Sun és Warren Buffett

A tavalyi huza-vona után Justin Sun, a Tron alapítója és vezérigazgatója végre együtt ebédelt a híres milliárdossal Warren Buffett-vel.

Egy február 6-án kiadott sajtóközlemény szerint, január 23-án Sun találkozott Buffett-vel egy nebraskai magán nonprofit golfklubban. Az ebéden nemcsak a Tron vezérigazgatója volt jelen, de a Litecoin Alapítvány alapítója Charlie Lee, a Huobi pénzügyi igazgatója Chris Lee, a Binance Charity Foundation vezetője Helen Hai és az eToro vezérigazgatója Yoni Assia is. A várva várt eseményről Sun azt nyilatkozta:

Óriási megtiszteltetés volt számomra és hálás vagyok Mr. Buffett-nek az ebédért, a bölcsességéért és az észrevételeiért. Mindig emlékezni fogok kedvességére és támogatására. Követni fogom Buffett úr tanácsait és útmutatásait, hogy a Tron jobb ökoszisztémává váljon és a blokkláncon illetve azon túl is jó viszont ápoljon az üzleti partnereivel.”

Régóta várt ebéd

Még tavaly júniusban Sun az eBay által szervezett jótékonysági aukción ebédet nyert Warren Buffett-tel. Sun nyertes licitje körülbelül 4,5 millió dollár volt, ami a legmagasabb az esemény 20 éves történetében. A Tron vezérigazgatójának azonban egészségügyi problémái miatt el kellett halasztania az ebédet. Júliusban viszont bejelentette, hogy hamarosan sort kerít rá.

Az ebéd elhalasztását megelőzően Sun meghívta az eseményre Donald Trump-ot, az Egyesült Államok elnökét is, mivel az elnök többször posztolt negatív hangvételű bejegyzéseket a Twitteren a kriptovalutákkal kapcsolatban. Tavaly szeptemberben Sun ismét lemondta az eseményt. Időközben az aukcióból származó összes bevételt odaadták a san francisco-i GLIDE Alapítványnak. A GLIDE az igazságtalanság és az egyenlőtlenség elleni küzdelemre összpontosít a rászoruló, gazdaságilag hátrányos helyzetű és elnyomott közösségek nevében. Pártfogoltjaik közé tartoznak a hajléktalanokat, az etnikai kisebbségek és az LGBTQ-hez tartozó embereket.

A kriptoközösség elkötelezett

Tavaly decemberben Sun bejelentette, hogy 1 millió dollárt adományoz a fiatal svéd aktivistának, Greta Thunberg-nek a klímaváltozás megelőzéséért tett erőfeszítéseiért. Sun akkor azt nyilatkozta, hogy “a decentralizált elszámolásokat teljes mértékben felhőalapú számítógépeken végzik, így a főkönyvek dokumentációjához és a kezelési nyilvántartásához nincs szükség papírra.”

Idén február 4-én a Hyperchain bejelentette, hogy elindít egy blokklánc alapú platformot, amellyel a koronavírus elleni küzdelmet szeretné támogatni. A felület ugyanis az orvosi ellátáshoz szükséges adományokat kezeli majd, melyekkel Kína közkórházait kívánják segíteni. Ha társadalmi összefogásra van szükség, a kriptoközösség azonnal cselekszik, elég csak az ausztráliai vagy a brazil tűzvészre gondolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük