Hatalmas hírek a C+Charge-tól: használható ETH a fizetésnél – beindul az égetési program

A napokban több, jelentős hírt is bejelentettek a C+Charge fejlesztői, amiből arra lehet következtetni, hogy az előértékesítés új tempóra váltott.

A blokklánc-technológiát használó, natív BEP-20 CCHG érmékért egészen mostanáig kizárólag BNB és USDT kriptoval lehet fizetni. A fejlesztők viszont nemrég tették közzé, hogy mostantól a kriptobefektetők a vásárlás során már ETH-t is használhatnak.

Ezzel a lépéssel megnyílt a vásárlás lehetősége azok számára is, akik nem rendelkeztek a felsorolt érmékkel, kizárólag az ERC-20 Ethereummal.

A C+Charge fejlesztői természetesen azokra is gondoltak, akik idáig távol tartották magukat a kriptopénzek világától. A hivatalos, magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül akár bank- vagy hitelkártyád segítségével is vásárolhatsz az izgalmas zöld érmékből.

Soha nem volt még ekkor szükség a C+Charge-ra

Vitathatatlan, hogy a globális felmelegedés már most számos katasztrófához vezetett, és ez a folyamat a jövőben csak gyorsulni fog. Ennek az elsődleges oka, hogy a világ túlnyomó része még mindig hatalmas mennyiségű szén-dioxidot juttat a légkörben.

Az EV-k ugyan képesek lennének lassítani ezt a folyamatot, azonban még mindig viszonylag kevesen használnak elektromos járműveket. Ennek az egyik oka az, hogy az EV-k még mindig nem rendelkeznek a megfelelő infrastruktúrával. Ugyan egyre több helyen bukkannak fel EV-töltőállomások, ezek még mindig nem képesek lefedni a piaci igényeket.

Ráadásul nem kizárólag mennyiségbeli, hanem minőségi problémák is vannak az elérhető töltőállomásokkal. A várakozási idő akár több óra is lehet és a töltés várható árát is nehezen lehet előre megmondani.

Többek között ezekre a problémákra kínál megoldást a C+Charge!

Beindul az égetési program

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, jó hírünk van.

A fejlesztők az újonnan elfogadott fizetési mód mellett bejelentették azt is, hogy elindítják az égetési programjukat.

Az összesen nyolc előértékesítési szakaszból álló gyűjtésen minden szakasz egyetlen hétig tart. Abban az esetben, ha nem sikerül minden érmét eladni egy szakaszban, azok elégetésre fognak kerülni.

Az első ilyen égetésre február 22-én került sor, hazai idő szerint 17:10-kor. Ezt követően, a következő égetés időpontja pedig február 24 volt, amikor összesen 35 815 717 CCHG érme lett kivonva a forgalomból.

Röviden összefoglalva az égetés egy olyan folyamat, aminek során a tokenek gyakorlatilag megsemmisítésre kerülnek. Ezt általában úgy csinálják a fejlesztők, hogy egy olyan tárcacímre utalnak érméket, ami kizárólag tokenek fogadására képes.

Mivel ilyenkor az elérhető készlet mérete csökken, ez egyúttal azt is jelenti, hogy a meglévő érmék értéke növekedni kezd. Érthető módon, egy égetés bejelentésére a befektetők rendszerint kifejezetten pozitívan szoktak reagálni.

A korábban említett első égetés során az első két szakaszból fennmaradt érme került megsemmisítésre, összesen 35 658 291 CCHG.

Mivel a negyedik előértékesítési szakasz március 1-én lezárul, ezért akik még a mostani, kedvezményes áron szeretnének hozzájutni a tokenekhez, érdemes sietni. Míg jelenleg az érmék ára csak 0.017 dollár, az előértékesítés végére 0.0235 dollárra emelkedik az árfolyam. Máshogy fogalmazva, akik még most csatlakoznak, azok a listázásra 35% hozamot érhetnek el.

Ezzel kapcsolatban az alábbi listánkon bővebb információt is megtudhatsz az előértékesítés különböző szakaszairól.

Szakasz Ár készlet % Mennyiség $ érték Zárás dátuma Elégetett tokenek
1. $0.01300 15% 60,000,000 780,000 Február 8. 0
2. $0.01450 15% 60,000,000 870,000 Február 15. 35,658,291
3. $0.01600 15% 60,000,000 960,000 Február 22.
4. $0.01700 15% 60,000,000 1,020,000 Március 1.
5. $0.01800 10% 40,000,000 720,000 Március 8.
6. $0.01900 10% 40,000,000 760,000 Március 15.
7. $0.02000 10% 40,000,000 800,000 Március 22.
8. $0.02350 10% 40,000,000 940,000 Március 29.
400,000,000 6,850,000

CCHG token vásárlása

A C+Charge forradalmasítja a teljes EV-töltőállomás szektort

Egyszerűen fogalmazva, a C+Charge egy blokklánc-technológiára épülő peer-to-peer fizetési hálózatot készít. Ennek a használatával a felhasználók egyszerűen, a mobiltelefonjuk segítségével elvégezhetik a fizetést EV-töltés után.

Ez viszont még nem minden. Mivel a fejlesztők partneri szerződést kötöttek a Flowcarbon csapatával, így a CCHG-használók a tranzakciókat követően karbonkrediteket is kapnak jutalmul. Ezek a Flowcarbon által létrehozott Goodness Nature Token (GNT) formájában kerülnek kiosztásra.

A Flowcarbon mára olyan kockázati tőkekezelőket vonzott be, mint a Samsung Next, az Invesco és az a16z Crypto.

Abban az esetben, ha nem találkoztál volna még karbonkreditekkel, így működik a rendszerük:

  • Egy karbonkredit egy tonna légkörbe bocsátott szén-dioxidnak felel meg.
  • A kormányok a környezetszennyező vállalatokat karbonkreditek megvásárlása kényszerítik, így a karbonkreditek gyakorlatilag az adóztatás szerepét töltik be.
  • A karbonkrediteket olyan cégek forgalmazhatják, amiknek a létrehozott terméke hozzájárul a légkörbe bocsátott szén-dioxid mennyiségének a csökkentéséhez.

Azáltal, hogy a C+Charge rendszerében a hétköznapi felhasználók is hozzá fognak tudni jutni karbonkreditekhez, a teljes szektor demokratizálódása fogja kezdetét venni.

CCHG token vásárlása

A teljes ökoszisztéma egyetlen mobilalkalmazáson belül

Talán az egyik legjobb része a C+Charge-nak, hogy minden szolgáltatását egyszerűen, mobilkészülékünk használatával tudjuk majd igénybe venni.

A hamarosan megjelenő alkalmazáson keresztül pillanatok alatt tudjuk majd ellenőrizni, hogy mennyi karbonkreditet gyűjtöttünk össze, és mekkora mennyiségű CCHG tokennel rendelkezünk.

Ezen kívül megnézhetjük, hol található a legközelebb töltőállomás, mennyi a várakozási idő, milyen az állomás műszaki állapota és még értékes tárgyakat is vásárolhatunk. Utóbbit a platform piacterén keresztül tudjuk végrehajtani, CCHG érmék használatával.

C+charge app

A mobilalkalmazásból azonban nem kizárólag az EV-tulajdonosok fognak profitálni. Mivel a töltőállomás állapotát bárhonnan lehet majd ellenőrizni, így az állomások üzemeltetői is azonnal látni fogják, ha valahol meghibásodás történt. Sőt, amennyiben olyan jellegű a hiba, akár a probléma megoldása is végrehajtható lesz távolról.

A töltőállomás-üzemeltetőknek további jó hír, hogy a mobilos fizetési rendszernek hála, nem lesz szükség kártyaolvasó terminálok telepítésére, amivel így a fenntartási költség is számottevően csökkenthető.

CCHG token vásárlása

A C+Charge meghódítja a világot

A C+Charge lehetővé teszi, hogy a nagyvállalatok helyett, az egyszeri EV-tulajdonosok is profitálni tudjanak a karbonkreditekből. Ennek a folyamatnak a részeként a forgalomban lévő elektromos járművek száma ugrásszerűen nőni fog, aminek hatására az elérhető töltőállomásokból is egyre többet fogunk látni.

Máshogy fogalmazva, a C+Charge egy öngerjesztő folyamatot indíthat be, amivel nem kizárólag a befektetők fognak jól járni, hanem a föld is.

A fejlesztők nem csak a levegőbe beszélnek, mivel már most rendelkeznek több nemzetközi partnerrel. Legutóbb, Törökország legnagyobb EV-töltőállomás-szolgáltatója, a Perfect Solutions Turkey-jel sikerült megállapodást kötni, aminek köszönhetően, a szolgáltató a C+Charge rendelkezésére bocsátja állomásainak 20%-át.

Ha téged is meggyőzött a projekt, akkor viszont nem érdemes túl sokat ülnöd a babérjaidon. Az előértékesítések villámgyorsan követik egymást, és hamarosan már csak a mostaninál jelentősen magasabb áron tudsz hozzájutni az értékes zöld tokenehez!

Ne maradj le, vásárolj még ma CCHG-t a C+Charge weboldalán keresztül!

Olvasd el ezt is: