Hogyan fejlessz Web3 játékot? The Core gyorstalpaló és bétateszt Budapesten

A digitális játékvilág folyamatosan fejlődik, és a Web3 játékok jelentik a legújabb trendet. A “The Core“, egy hamarosan megjelenő stratégiai játék, ami a játékosokat egy magával ragadó űrutazásra invitálja, amely tökéletesen ötvözi a stratégiai játékokat a blokklánc technológia lehetőségeivel. A játékot május 16-án egy workshop keretében tesztelni tudják az érdeklődök.

A “The Core”-ban a játékosok ambiciózus űrkutatók szerepébe bújnak, akiknek feladata új világok kolonizálása és fejlesztése. A játékmenet magával ragadó egyensúlyt mutat a stratégiai terjeszkedés és az erőforrás-gazdálkodás között, egyedi élményt nyújtva a különböző körzetekben.

A “The Core” egy Web3 játék, amely a Polygon hálózatán jelenik meg, és az innovatív blokklánc technológiát integrálja a hagyományos stratégiai játék keretrendszerének bővítésére. Az űrkutatás izgalmának és a Web3 játék lehetőségeinek kombinációja izgalmas fejlődést jelent a játékvilágban.

A potenciális játékosok és a technológia szerelmesei bepillantást nyerhetnek ebbe az új stratégiai játékba, egy exkluzív workshop keretében. A workshopon a résztvevőknek lehetőségük nyílik a “The Core” bétatesztelésére, valamint a Web3 játékfejlesztés kulcsfontosságú aspektusainak megismerésére.

Az esemény három fő terület köré épül:

  • Kulcskérdések: A “The Core”-hoz hasonló Web3-játékok fejlesztése során felmerülő kritikus szempontokra és kihívásokra összpontosítva.
  • Bevezetés a The Core-ba: A résztvevők számára világos áttekintést nyújt a játék elemeiről és játékmechanikájáról, biztosítva a bétatesztelés gyors és zökkenőmentes megkezdését.
  • Bétatesztelés: A résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy első kézből megtapasztalják a “The Core” játékmenetét egy szimulált környezetben.

A résztvevőket Brezovszki Máté, fintech és blokklánc szakértő kalauzolja végig.

Ez az exkluzív workshop egyedülálló lehetőséget kínál a játék jövőjének felfedezésére. Az érdeklődők a workshopon való részvételüket itt tudják biztosítani.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek