Hogyan vásárolj RobotEra tokent?

A RobotEra egy izgalmas play-to-earn (P2E) játék, amiben a fejlesztők a legnagyobb hangsúlyt nem a lehetséges profit megszerzésére, hanem a szórakozásra helyezték.

Ennek megfelelően a RobotEra világa elsősorban azok számára lehet jó választás, akik a sandbox jellegű játékok szerelmesei, szeretnek másokkal barátkozni, és közös erővel valami hatalmasat létrehozni.

Ha ezek közül akár csak egy is igaz rád, akkor érdemes lehet elgondolkodni, hogy csatlakozol a RobotEra előértékesítésének első szakaszához. Jelenleg mindössze 0.02 USDT-ért lehet megvásárolni az ökoszisztéma natív érméjét, a TARO-t, később azonban már csak magasabb áron lesznek az érmék elérhetők.

Amennyiben ez az első alkalom, hogy egy előértékesítéshez csatlakoznál, most megtudhatod lépésről lépésre, hogy mi a vásárlás pontos menete.

Így vásárolhatsz TARO érméket

Mielőtt bemutatnánk a vásárlás folyamatát, érdemes néhány dolgot ismertetni.

Amikor egy előértékesítéshez csatlakozol, akkor gyakorlatilag egy projektet előfinanszírozol. Máshogy fogalmazva, lefoglalod a tokeneket, amikhez majd csak akkor juthatsz hozzá, amikor az érme listázásra kerül. Az általad lefoglalt tokenek pedig még nem léteznek, azokat csak a listázáskor hozzák létre.

Erre elsősorban azért van szükség, hogy ne tudjanak, úgynevezett dark poolok kialakulni.

Az elmúlt években több projekt esetében is előfordult, hogy a listázás előtt a fejlesztők elkészítették a tokeneket, amiket később titokban más piaci szereplőknek eladtak. Ez a gyakorlat pedig nem csak a projektbe vetett bizalmat kezdi ki, hanem felboríthatja a teljes tokenomikát. Az így eladott érmék nem tőzsdére, hanem dark poolokba kerülnek.

Ennek kiszűrésére mára a legtöbb előértékesítés csak a listázás előtti órákban hozza létre az érméket, így elkerülve a dark poolok kialakulását.

Ennek ismeretében nézzük meg, pontosan hogyan válhatsz te is TARO tulajdonossá.

TARO token vásárlása

1. lépés – kriptotárca létrehozása

A kriptotárca egy digitális pénztárca, amiben a kriptopénzedet tudod tárolni. Minden kriptotárcának van egy egyedi száma, aminek segítségével végre lehet hajtani a különböző tranzakciókat.

Amikor egy kriptotőzsdén vásárolsz és ki szeretnéd utalni a tárcádba a tokent, akkor ezt a számot kell majd megadni. Ez a szám a kriptotárca címe.

metamask regisztráció

A legtöbb előértékesítés, így a RobotEra fejlesztői is elfogadják a MetaMask tárcákat. Ennek létrehozásához látogass el a MetaMask weboldalára és töltsd le az alkalmazást.

Ha ezzel megvagy, akkor a következő, amit tenned kell, hogy telepíted. Ez a folyamat nem különbözőik bármely más program telepítéstől.

Végezetül be kell állítanod a tárcádat. Adj meg egy jelszót, majd a következő képernyőn egy 12 szóból álló karakterláncot fogsz látni – ez a biztonsági jelszavad. Érdemes ezt leírni egy papírral, mivel csak ezzel férhetsz hozzá a kriptotárcádhoz.

2. lépés – kripto beszerzése

A legtöbb előértékesítésen használhatsz Ethereum vagy USDT tokent.

Ezeket érdemes egy ellenőrzött és megbízható kriptotőzsdén keresztül megvásárolni. Ilyen lehet például a Binance vagy az eToro. Mi az alábbi leírásban azt mutatjuk be, hogy Binance-szen keresztül mi a folyamat pontos menete.

Először regisztrálj az oldalon. Ez a legtöbb esetben nem vesz többet igénybe néhány percnél.

Ezt követően keress rá az Ethereum nevére, kattints rá, és vásárolj belőle annyit, amennyiből majd TARO érméket fogsz vásárolni. Ellenőrizd az adatokat, és kattints a vásárlás gombra.

A TARO érmékből a minimum vásárlási limit 1000, ami a jelenlegi 0.02 USDT árfolyamon számolva 20 dollárnak felel meg. Fontos, hogy legalább ennyi Ethereum legyen a kriptotárcádban.

3. lépés – Ethereum utalása a kriptotárcába

Ezen a ponton rendelkezel Ethereummal és egy kriptotárcával ami azt jelenti, hogy a TARO vásárlásának a felénél jársz.

Most azt kell tenned, hogy továbbítod a birtokolt kriptot MetaMaskra. A MetaMask tárcádban másold ki az „Ethereum deposit address”-t, amit az Account 1. alatt fogsz megtalálni.

Ha kimásoltad menj fel Binance-re, és kattints a Request Withdraw (kiutalás kérvényezése) gombra és illeszd be a kimásolt MetaMask címet.

Véglegesítsd a kiutalást és már meg is vagy. Maximum 5 percen belül már a tárcádban is van az Ethereum.

4. lépés – tárca csatlakoztatása

Ha eddig eljutottál akkor jó hírünk van, már nincs sok hátra. A mostani lépésben csak annyi dolgod van, hogy csatlakoztatod a tárcádat a RobotEra felületéhez.

Ez a lépés nem kizárólag a vásárlás miatt fontos, hanem később, a TARO érmék kiutalásában is jelentős szerepe lesz. A most csatlakoztatott tárcád címét regisztrálja a RobotEra rendszere, és amikor a TARO érmék elkészülnek, kizárólag erre a címre lehet majd őket elküldeni.

Metamask tarca csatlakoztatasa

A folyamat szerencsére nem bonyolult, csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a „Connect Wallet” gombra.

A MetaMask értesítse fog megjelenni, miszerint a RobotEra platformhoz csatlakozott a tárcád.

5. lépés – Taro vásárlása

Gratulálunk, eljutottál az ötödik, egyben utolsó lépésig. Itt már nincs más dolgod, csak vásárolni az érméből.

Kattints ismét a Connect Walletre, ezt követően pedig válaszd ki, hogy Ethereum vagy USDT-ben kívánsz TARO-t venni. Kattints az Ethereumra, majd add meg, hogy mennyi TARO érmét vásárolsz.

Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb kriptotranzakció során felszámolásra kerül egy úgynevezett gázdíj. Ennek a mértéke néhány centtől akár 10-20 dollárig is terjedhet attól függően, hogy mennyien használják éppen az Ethereum hálózatát.

Végezetül ellenőrizd az általad megadott adatokat, majd véglegesítsd a vásárlást. Ezek után a színfalak mögött az általad elutalt Ethereum átkerül a RobotEra rendszerébe.

TARO token vásárlása

+1. lépés – Taro igénylése

Egészen a listázásik nincs tennivalód, azonban amikor az érmék majd forgalomba kerülnek, igényelni kell a megvásárolt TARO-t

Ez szerencsére hasonlóan az előző lépésekhez, viszonylag egyszerűen végrehajtható, és nem igényel többet 1-2 percnél.

A legtöbb előértékesítési oldalon a listázás pillanatában meg szokott jelenni egy „Claim” gomb. Ha erre rákattintasz, és az elővásárlás során használt kriptotárcádba vagy bejelentkezve, akkor a rendszer automatikusan fel fog ismerni.

Amennyiben minden rendben ment, a RobotEra elutalja számodra a megvásárolt érméket, amik néhány másodpercen belül már a tárcádban is vannak.

Miért érdemes befektetni a RobotEraba?

A RobotEra fejlesztői nem árulnak zsákbamacskát.

A játék célja nem az, hogy bárki meggazdagodjon, hanem az, hogy egy vidám és összetartó közösség alakuljon ki, akik segítik egymás munkáját.

Ezt a játékosok NFT-robotok segítségével tehetik majd meg, akikkel építeni lehet változatos épületeket, létre lehet hozni NFT-tárgyakat, küldetéseket lehet teljesíteni, vagy akár egy saját NFT-segítőt is lehet csinálni.

robotera land

A profitszerzés elsősorban a bányászatból származhat. Különböző ritka nyersanyagokat lehet majd beváltani, amiért cserébe a játékosok TARO tokeneket kaphatnak.

Ahogy azt korábban említettük, az érmék ára jelenleg csak 0.02 USDT, viszont az utolsó szakaszra már csak 0.032 dollárért lehet az érmékhez hozzájutni. Vagyis aki most csatlakozik, annak 60% hozam üti majd a markát.

Ha te is szereted a nyugodt és kreatív játékokat, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a RobotErat. Csatlakozz még ma!

TARO token vásárlása

További hírek: