Íme az első népszerű szállodalánc, amely már kriptovalutát is elfogad

A vendéglátóipar is kezd a kriptovaluták iránt érdeklődni. Az első luxus szállodalánc, amely kriptotranzakciókat is kínál a szobafoglalásokhoz pedig nem más, mint a The Pavilions Hotels & Resorts.

A franchise a brit székhelyű CoinDirect vállalattal kötött partnerséget, hogy gondtalan, kényelmes és biztonságos megoldást biztosítson a kriptovalutákkal történő fizetésekhez a világ bármely pontjáról. A foglalásokat a vendégek kifizethetik bitcoinnal, ethereummal és több mint 40 különböző digitális valuta használatával.

“Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinknek az azonnali biztonságos fizetésekhez platformot biztosíthatunk, ahol több mint 40 kriptovalutát használhatnak. Meghatározó tényező volt a The Pavilions Hotels & Resorts számára, hogy a végpontok közötti fizetési szolgáltatás biztonságos, rugalmas és egyszerű legyen a vendégek számára, amikor lefoglalják következő nyaralásukat a The Pavilions Hotels & Resorts valamelyik szállodájában. A vendégek az általuk választott kriptovalutában fizethetnek, a foglalás időpontjában elérhető pénznem és helyszín alapján, nagyobb szabadságot és korszerű, személyre szabott szolgáltatást kínálva” – mondta Jesse Hemson-Struthers, a Coindirect vezérigazgatója a Luxury Travel Magazine-nak.

A Pavilion úgy véli, hogy ez a lépés nemcsak a vendéglátás technológiai fejlődésének és általános digitális növekedésének alapját fogja megteremteni, hanem a luxus szó jelentését is meg fogja változtatni.

A hotellánc tulajdonosa nagyon örül annak, hogy a világon elsőként jelenthette be, egy ekkora méretű szállodalánc csatlakozását a kriptoökoszisztémához.

Hozzátette: “Büszkék vagyunk arra, hogy élen járhatunk az iparágban és fejleszthetjük magunkat a digitális világban ezzel az izgalmas új kriptofizetési módszerrel, amely világszerte minden egyedi szállodánkban és üdülőhelyünkön elérhető.”

További érdekes cikkeink: