Ismét dübörög a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis podcastja

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast tizedik adásának vendégei a Dress-coding magyar projekt designere és projektvezetője Solti Emese, illetve kommunikációs menedzsere Huszár Fanni lesznek. Az epizódban egy nagyon izgalmas NFT-kezdeményezésről lesz szó, amely a nem-helyettesíthető tokeneket, a divatot és a társadalmi szerepvállalást egyesíti. Kata két bájos vendégével arról beszélget, hogy egy magyar fiatalokból álló önkéntes csapat, mely csak és kizárólag hazai alkotókból áll, milyen fantasztikus ruhákat készít, a digitális technológiák felhasználásával pedig még magasabb szintre emelik azokat a fogyatékkal élő honfitársaink igényeit kielégítve.

A nagyjából egy órás epizódban a lányok arról is mesélnek, hogy a virtuális ruha koncepció mellett a projekt része egy háromrészes dokumentumfilm is, amelyben a ruhatervezéstől kezdve a fenntarthatóságon át magukkal az akadályozott emberekkel is megismerkedhetnek a divat és az innováció iránt érdeklődők. A csapat által készített divatkollekció darabjai NFT formájában megvásárolhatók, a befolyt összegből pedig az alkotókat támogatja a Dress-coding.

Ha Ti sem maradnátok le egy csodás, hazai kezdeményezésről, melyben összeforrnak az NFT-k és a virtuális divatvilág, feltétlenül hallgassátok meg az adást az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. Nem csak nőknek!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük