Ismét itt a Bitcoin Kebab, e heti téma pedig a play-to-earn játékok

Ismét dübörög a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis heti podcastje. A műsor házigazdája Stier Kata, aki hétről hétre izgalmas témákkal várja a kedves Hallgatókat. E heti vendégei Balogh Ádám és Engelhardt Márk az AEY Metaverse Guild DAO alapítói.

A projekt kiötlői és alapítói elmesélik Katának, hogyan csöppentek a kriptovaluták világába és mi ösztönözte őket arra, hogy megtegyék a kezdeti lépéseket. A srácok közelebbről megismertetik velünk a play-to-earn – manapság igen népszerű játékokat, amelyekkel kapcsolatban Ádám és Márk a kedves Hallgatóknak egy kis történeti áttekintést is kínál. Belecsöppenünk a videojátékok világába és megtudhatjuk azt is, hogy mit is jelent pontosan a DAO (decentralizált autonóm szervezetek). 

A srácok elmesélik hogyan született meg az AEY Metaverse Guild projekt, és mi is ennek a lényege. Szót ejtenek arról is, hogy kitől és hogyan kaptak tőkét a terveik megvalósításához. Kata a fiúkat arról faggatja, hogy van-e konkurenciájuk, mely térségből büszkélkedhetnek játékosokkal, milyen a vállalati kultúrájuk és kikből is áll a csapatuk.

Megtudhatjuk továbbá a projekt jövőbeli terveit, illetve nemzetközi lehetőségeiket is. Márk megosztja velünk, hogy milyen is a metaverzum, milyen benne jelen lenni és elmondja azt is, hogy hogyan használja az Oculust.

Ha Ti sem maradnátok le egy rendkívül érdekes, gamerekről szóló adásról, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on, a PodPad-en és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.