Ismét itt a Bitcoin Kebab, melyben szó lesz Stallone-ról és Anthony Hopkins-ról is

A Bitcoin Kebab soron következő adásában Stier Kata vendége Turcsán Tamás Péter – Shy, újságíró, innováció és startup vállalkozás tanácsadó, kommunikációs szakértő, blogger, társadalmi innovátor, a Startupper.hu és az Indulj.be oldalak egyik alapítója. 1992-ben ő volt az eredetileg Guru, majd PC Guru, elsősorban számítógépes játékokkal és hardverekkel foglalkozó havonta megjelenő újság egyik alapítója. Írt könyvet StartUp book@me – Az elveszett recept címmel, manapság pedig mint, a POZI.io alapítója, az Ether.cards vagy ahogy ma hívják Galaxis kurátora, NFT szakértő, ökoszisztémák építője munkálkodik.

A beszélgetés a múltba tekintéssel indul, Tamás elmeséli a Guru alapításának történetét, ami tulajdonképpen az első digitális magazin volt 30 évvel ezelőtt Magyarországon és az is kiderül, hogyan került a startup-ok világába és alapította meg a Pozit. Igen szórakoztató stílusban meséli el a projekt kriptós vonatkozását és a befektetők találásának kalandos menetét. Steve Aoki, Mike Tyson, a Budwiser mind szerepet kap a sztoriban és megtudhatjuk miért szeret Tamás problémamegoldó lenni.

Olyan kérdések választ kapunk, mint: Mit jelent a közösségi finanszírozás NFT-vel, miért jobb közösségben gondolkodni és mik azok a dinamikus NFT-k: Miért mondjuk, hogy a majmok ideje lejárt?

Hogyan tudja Sylvester Stallone közvetlenül meghívni a rajongóit legújabb filmjének vetítésére, vagy tud Anthony Hopkins személyes üzenetet küldeni? A válaszok egy igazán élvezetes beszélgetésből kiderülnek.

Ne maradjatok le erről az igazán izgalmas adásról, mely az Anchor oldalán, illetve a Spotify-on, a PodPad-en és a YouTube-on  is elérhető.

Ha szeretnél jegyet nyerni a november 23 és 24. között megrendezésre kerülő berlini blockchain konferenciára, a Next Block-ra, a Pozi oldalán még megteheted!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])