Ismét itt a hétvége, na meg a BitcoinBázis podcastje, a Bitcoin Kebab

Elérkezett a hétvége, így ismét bejelentkezik a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

Kata most hétvégén Szelei Robbie-val, a VGD marketingügynökség alelnökével és kommunikációs szakértőjével beszélget, aki egyesen New Yorkból jelentkezik be hozzánk. Robbie mesélni fog arról a kedves hallgatóknak, hogy hogyan is került at Egyesült Államokba, ahol immár 17 éve él, milyen kihívásokkal kellett először szembenéznie magyarként a Nagy Almában. Szó lesz arról is, hogy New York mennyire megváltozott a COVID-19 járvány berobbanása után, és mennyire hiányozik a metropoliszból 1 millió turista, akiktől az egész város szinte zsongott.

Kata emellett arról faggatja vendégét, hogy miként lett versenytáncosból egy híres marketingügynökség alelnöke. Robbie álláskeresési tippeket is ad a podcast kedves hallgatóinak, illetve mesél arról is, hogy milyen az igazi New York, mekkora olvasztótégelye a különböző nemzetiségeknek és kultúráknak, és egy ilyen sokszínű közegben milyen kihívásokkal is kell szembenéznie egy marketing- és reklámkampánnyal foglalkozó cégnek. Szó lesz többek között arról is, hogy mekkora különbségek vannak az amerikaiak és a magyarok digitális felkészültsége között, hogyan is reagálunk a technológia változásaira, és milyen érdekes kettőség jellemzi a fényárban úszó, mindig mozgásban lévő New Yorkot. Természetesen a beszélgetésből nem maradhat ki a város nemrégiben megválasztott, bitcoin támogató polgármestere, Eric Adams sem.

Ha Ti sem maradnátok le egy igazán izgalmas adásról, amely átrepít benneteket az óceán túloldalára, egy izgalmas, lüktető város forgatagába, akkor hallgassátok meg az epizódot az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on is.