Ismét jön a Bitcoin Kebab, mely a zeneiparba enged betekintést

Ismét itt a hétvége és a BitcoinBázis podcastje, a Bitcoin Kebab. A műsor házigazdája, Stier Kata, aki hétről hétre izgalmas témákkal várja a podcast kedves Hallgatóit. E heti vendége Sára Barnabás és Ványi Márió, a magyar Minteca NFT projekt társalapítói, akik elmesélik kik is ők és hogyan kezdték el kriptós pályafutásukat. 

Kata arról kérdezi vendégeit, hogy mit gondolnak a Z-generáció hozzáállásáról a kriptók vonatkozásában, milyen különbségek vannak a magyar fiatalok és a külföldiek között, illetve mik a belépési korlátok.

A srácok természetesen megosztják a kedves Hallgatókkal a nemrégiben született Minteca projektük lényegét, illetve azt, hogy mi köze is van az ötletüknek a zeneiparhoz. Szó lesz a magyar és nemzetközi zeneiparral – ahol egyébként Barnabás zenei producerként tevékenykedik -, illetve arról is, hogy milyen nehézségekbe ütköznek manapság a zenészek.

Barnabás és Márió elmesélik, hogy egy-egy zenei NFT mit testesíthet meg, milyen modellek vannak jelenleg a piacon, illetve mik azok a Web3 lemezkiadók, és milyen fontos szerepe is van a közösségnek a zeneiparban.

Kitérnek emellett jövőbeli terveikre, megosztják velünk, hogy milyen volt az első kriptós bulijuk, valamint azt is elmondják, hogy számukra mi a közös New Yorkban, Miamiban, Amszterdamban, Prágában és Pécsett.

Ha Ti sem maradnátok le egy izgalmas, fiatalos, pörgős adásról, melyből sokat megtudhattok a mai zeneiparral, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.