Itt van Magyarország első állatorvosa, ahol kriptóval lehet fizetni

Egyre több vállalkozó fogad el Magyarországon is kriptovalutát. Mostantól már a kisállatunk kezelését is lehet digitális pénzzel fizetni egy budapesti állatorvosi rendelőben. 

A bitcoin mainstreammé válását mutatja az, hogy egyre több vállalkozó, üzlet és szolgáltató fogadja el fizetőeszközként a világon. Nincs ez másként Magyarországon sem, ahol sorra jelennek olyan vállalkozások, amelyeknél lehetséges kriptovalutával fizetni. Nemrég egy állatorvosi rendelő jelentette be, hogy náluk a kedvencek gazdái már kriptopénzzel is fizethetnek a szolgáltatásokért.

A Supervet állatorvosi rendelő és ügyelet a blogján úgy fogalmazott, hogy folyamatosan azon törik a fejüket, mivel lehetne az állattartóknak kedvezni, az állatok gyógyulását és a gazdik kényelmét leginkább szolgálni. A sokszínű fizetési lehetőségek elérhetővé tétele valóban kényelmes megoldás lehet. Ezért az állatorvosi rendelő – mely egyébként az egész országban elérhető mentőszolgálatként is működik – bejelentette, hogy nemcsak készpénzzel és bankkártyával lehet náluk fizetni, hanem 8 kriptovalutát is elfogadnak.

A Budapesten található rendelő kiemelte, hogy állatorvosi szolgáltatást nyújtó helyként nem hagyhatták ki a kriptovaluták közül a Shiba Inu-t és a Dogecoint, de a népszerű kutyás érmék mellett több népszerű kriptopénzt is elfogadnak, többek között Bitcoint, Ethereumot, USD Coint, Tethert, Ripple-t és Litecoint is.

További kapcsolódó cikkeink: