JÁTÉK! Egymillió oldalmegtekintés decemberben a bitcoinbazis.hu oldalán – köszönjük!

A BitcoinBázis 2020 decemberében több, mint 1 millió oldalmegtekintést generált, ezzel pedig újabb mindenkori rekordot döntöttünk. Ezt is megértük 🙂

A fontos mérföldkő természetesen nem jöhetett volna létre nélkületek, ezért egy év végi játékkal szeretnénk megünnepelni, hogy ennyien olvastok minket minden nap.

Azok között akik megosztják ezt a cikket a következő napokban, egy Trezor One hardver tárcát sorsolunk ki. A több mint 100 különböző fajta kriptovaluta tárolására alkalmas hardvertárca az egyik legbiztonságosabb módja annak, hogy hosszútávon magunknál tarthassuk a bitcoinjainkat és altcoinjainkat. A játék részleteiről a BLOKKLÁNC MAGYARORSZÁG Facebook csoportban olvashatsz, ami egy a BitcoinBázis szak- és hírportál, CryptoFalka kereskedési csoport és CoinCash tőzsde által közösen üzemeltetett közösségi csoport a decentralizált technológiák és kriptovaluták iránt érdeklődőknek.

Minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbbekhez eljuttathassuk a decentralizált blokklánc technológiát és a kriptopénzekkel kapcsolatos híreket. Hogy a mainstream hírportálokkal szemben egy alternatív, független és kritikus gondolkodásmódot népszerűsítsünk. Célunk egy tisztességesebb, átláthatóbb és felelősségteljesebb pénzügyi és társadalmi rendszer megismertetése a magyar ajkú tartalomfogyasztókkal.

Út az egymillióig

Hosszú utat jártunk be az elmúlt 4 év során. A kezdetben 2 fős csapat mára már egy komoly 10+ fő feletti online szerkesztőséggé alakult. Első cikkünk 2016 júniusában arról szólt, hogy a bitcoin árfolyama a Brexit hírére meredeken 551 dollárig zuhant. Végig követtük a bitcoin 2017-es hegymenetét, majd a 2018-as összeomlását és a 2019-es feltámadását.

2020 mindenki életében sok új változást hozott, és ebből a BitcoinBázis sem maradt ki. A szerkesztői csapatunk tovább bővült, idén pedig nyitottunk a közéleti, társadalmi és általános üzleti témák felé, hogy így ismertessük meg apránként még szélesebb réteggel a kriptovaluták és a decentralizált technológiák nyújtotta előnyöket.

Több, mint 6 ezer cikk jelent meg az oldalon az elmúlt évek során, decemberben pedig elérkeztünk a havi 1 milliós oldalmegtekintéshez. Külön örülünk neki, hogy a havi 220 ezer feletti látogatottság mellett átlagosan három-négy cikkünket is szívesen olvassátok, minden harmadik olvasónk pedig rendszeresen visszatér hozzánk.

A BitcoinBázis.hu oldal annak ellenére töretlen népszerűségnek örvend, hogy a Facebook augusztusban szó nélkül törölte a 4000 követős oldalunkat. De mi nem adjuk fel, hiszünk benne, hogy csak akkor lesz kriptós forradalom és paradigmaváltás a pénzügyekben, ha lépésről-lépésre, ha kell betűről-betűre, de közelebb visszük a mainstream publikum felé a Bitcoin és egyéb kriptovaluták jelentette mérhetetlen potenciált.

Ha pedig szeretnétek egy Trezor One hardver tárcát nyerni, ne felejtsetek el rápillantani a BLOKKLÁNC Magyarország Facebook csoportban közzétett nyereményjátékunkra.

A direkt link itt érhető el: https://www.facebook.com/groups/blockchainmagyarorszag/permalink/2534314650200734/

Minden Hűséges Olvasónknak KÖSZÖNJÜK!