Jó időszak elé néz az Ethereum, de ezekkel az érmékkel mégse veheti fel a harcot

Az Ethereum árfolyama múlt hét csütörtökön ismét a 1200-1300 dolláros területre emelkedett azt követően, hogy szerdán az amerikai jegybank elnöke, Jerome Powell beszámolt az amerikai gazdaság kilátásairól. A világ második legnagyobb piaci kapitalizációjával rendelkező, okos-szerződéseket használó blokklánc árfolyama a bejelentést megelőzően 1100 dollár árfolyamon mozgott ami többéves mélypontnak számít az ETH történelmében.

Javuló makró feltételek

Az amerikai jegybank (FED) legutóbbi bejelentése több fontos dologra is rámutatott. Egyrészt kiderült, hogy a vártnál gyorsabban kezdett mérséklődni az árnyomás, másrészt a feldolgozóiparban a vártnál nagyobb mértékű a gyengülés.

Ezeken a szektorokon kívül más ágazatokban is enyhülés tapasztalható míg a munkaerő-felvétel üteme a stagnálás jeleit mutatja. A közgazdászok felhívták rá a figyelmet, hogy 2023-ban az amerikai gazdaság recesszióba kerülhet.

Ebből kifolyólag Powell jelezte, hogy az alapkamat emelésének ütemét lassítani fogják, vagyis a túlhevült gazdaság elkezdte a lehűlés egyértelmű jeleit mutatni. Amennyiben minden a FED tervei szerint alakul, jogosan lehet azt gondolni, hogy először az alapkamat emelésének a szüneteltetése fog következni, amit az alapkamat csökkentése kerül napirendre.

A bejelentés elszenvedője rövid távon egyértelműen a dollár volt, míg ezzel párhuzamosan a kötvények árfolyama emelkedni kezdett. Hasonló helyzetben többnyire javulni szoktak a kriptopiacon az árak, azonban az FTX okozta vihar még mindig nem csendesedett el. Amint a botrány véget ér, sokan arra számítanak, hogy egy „Mikulás rally” veheti majd kezdetét a kriptoszektorban. Mivel az Ethereum egyike a legnagyobb érméknek, így egy rally esetében az Ethereum árfolyama is élvezni fogja a pozitív trendet.

Milyen magasra mehet az Ethereum?

Jelenleg az optimisták abban bíznak, hogy az 50 napos mozgóátlag vagyis 50DMA értéke el fogja érni az 1330 dolláros régiót majd a 100DMA értéke a 1400 dolláros régiót. Ezt követően, ha a rally kitartó lesz, akkor a 200DMA értéke könnyen bekerülhet a 1470 dolláros területre. Amennyiben ekkora lendületet sikerül elérnie az ETH árfolyamának, abban az esetben rég nem látott értékek valósulhatnak majd meg. Az sem kizárt, hogy „merge” csúcs is lehetségessé válik, vagyis a 2000 dolláros szint.

Amennyiben semmilyen váratlan esemény nem történik, és a világgazdaság a jelenlegi pályán halad tovább, abban az esetben 2023 első felében komoly javulásra lehet számítani a részvény- és kriptopiacon egyaránt.

ethereum arfolyam dec 6

A felsorolt okok között azonban rengeteg „Ha” szerepel. Nem kizárt, hogy az FTX botrány kapcsán a kriptoszektor jelentős változáson megy majd keresztül. Továbbá szintén a lapok között van, hogy a jelenlegi geopolitikai helyzet eszkalálódik, ami egészen biztosan egy válság irányába mozdítaná el a kriptopiacot.

Akik minél kevesebb dolgot szeretnének a véletlenre bízni, érdemes lehet megfontolni a csatlakozást valamelyik izgalmas előértékesítési projekthez. Ezeknek a jegyzés előtt álló érméknek az árfolyama nincs kitéve semmilyen botránynak, és az érmék értéke az előértékesítési szakaszok során lépcsőzetesen emelkedik, ami nagyban hozzájárul a biztos profit megszerzéséhez.

Dash 2 Trade (D2T) A kriptopiac “Bloomberg terminálja”

A megfelelő elemzések elkészítése kimagasló jelentőséggel bír, hiszen csak így lehet biztosítani azt, hogy a befektetések sikerrel járjanak és kellő profitot érjenek el. Ilyen jellegű kutatásokat és analíziseket kifejezetten időigényes elkészíteni, és számtalan esetben a megfelelő eszközök csak magas áron érhetők el. Ezen a gyakorlaton kíván változtatni a Dash 2 Trade fejlesztőcsapata.

A kereskedéssel és analizálással foglalkozó platformon számos olyan eszköz fog hamarosan elérhetővé válni, amivel a befektetések sikeressége számottevő mértékben javítható. Mesterséges intelligencia segítségével pillanatok alatt elemezni lehet a legújabb előértékesítéseket, szignálokkal megkönnyíthetőek lesznek a napi kereskedések, azonnal értesülni lehet a közösségi médiában felkapott érmékről, és számtalan kereskedés automatikusan is végrehajtható lesz egy kereskedőbot segítségével.

A csapat nem ma kezdte az ipart. Szinte veteránnak mondhatók a fejlesztők, ugyanis nekik köszönhetően jött létre a forex kereskedéssel foglalkozó Learn 2 Trade platform is. A hivatalos weboldalon megtalálható ütemterv tanúsága szerint a jegyzést követően még évekig dolgozni fog a csapat, hogy folyamatosan tökéletesítse és fejlessze a D2T ökoszisztémát.

A Dash 2 Trade harmadik előértékesítési szakasza idő előtt a végéhez ért. A negyedik szakaszban az árfolyam már 0.0533 USDT-re emelkedett. Ha azon gondolkodsz, hogy vásárolnál ebből a tokenből, akkor itt az alkalom.

Itt vásárolhatsz D2T érméket

Impact Project (IMPT) napokon belül lezárul az év legjobb előértékesítése

A zöld befektetések szerelmesei már bizonyára csatlakoztak az Impact Project előértékesítéséhez. A több mint 14.1 millió dollárt gyűjtő projekt előértékesítése december 12-én lezárul, így kedvezményes árú IMPT érméket kizárólag most van lehetőség még vásárolni. Ezt az Uniswap decentralizált tőzsdei (DEX) jegyzés fogja követni december 14-én, amikor már csak jóval magasabb áron lehet hozzájutni az IMPT tokenekhez.

Az Impact Project annak köszönheti hírnevét, hogy forradalmi módon kötötte össze az NFT, a blokklánc és a karbonkreditek világát. Az ökoszisztéma működésének lényege, hogy a befektetők amennyiben a projekt valamelyik partnerénél vásárolnak, további IMPT érméket kapnak. A partnereknél létrejött bevétel egy része, kötelező módon egy zöld ügyekkel foglalkozó szervezethez kerül.

impt-jegyzes-december-14

A befektető a birtokolt érméit eladhatja, vagy dönthet úgy, hogy nyugdíjazza azokat. Ha az utóbbi mellett dönt, abban az esetben az érme megsemmisítésre fog kerülni, és az Impact Project fejlesztői egy ezzel foglalkozó partner segítségével egy karbonkreditet vagyis egy tonna szén-dioxidot kivonnak a légkörből.

Mindössze három hónap alatt hatalmas bevételt ért el az előértékesítés. Mivel globálisan is hatalmas az igény hasonló projektekre, ezért biztosak lehetünk benne, hogy szép jövő elé néz az IMPT.

Ha még a jegyzés előtt szeretnél kedvezményes áron IMPT érméket vásárolni, látogass el a hivatalos weboldalra.

IMPT vásárlása

Calvaria: Duels of Eternity (RIA) – Forradalmi P2E kártyajáték

A play to earn (P2E) blokklánc-játékok hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a felhasználók szórakozás közben, könnyedén juthatnak profithoz. A legnagyobb probléma a P2E játékokkal, hogy az esetek túlnyomó részében elengedhetetlen egy bizonyos összeg befizetése a kalandok megkezdéséhez. A Calvariában viszont semmilyen anyagi elköteleződésre nem lesz szükség.

A Calvaria egy túlvilági környezetbe játszódó blokklánc alapú NFT kártyajáték. A játék célja, hogy minél erősebb pakli legyen a birtokunkban, és minél több csatát nyerjünk meg vele. A sikeres csatákat követően értékes jutalomban részesülhetünk, amiket a platform piacterén keresztül beválthatunk más kriptopénzekre is.

A játékba bárki bele tud majd vágni, mivel a regisztráció teljesen ingyenes lesz, és az összes felhasználó saját NFT kártyapaklit kap, amivel azonnal bele is vághat a harcokba.

Amiért mégis érdemes megvásárolni az előértékesítés ötödik szakaszában lévő RIA érméket, az a számtalan más felhasználási mód, ami lehetővé válik velük. Mivel az Ethereum blokkláncot használja a RIA, ezért stakeléssel passzív jutalmakhoz lehet vele jutni. A piactéren keresztül számtalan értékes kártyát lehet velük vásárolni, és mivel a Calvaria egy DAO (decentralizált autonóm szervezet), ezért a birtokosaik minden, a játékot érintő kérdésbe is beleszólhatnak majd.

Jelenleg a fejlesztők 2.2 millió dollárt gyűjtöttek össze néhány hét leforgása alatt, és egyelőre úgy néz ki, kitart a projekt lendülete.

Ha szeretnél te is csatlakozni, nézd meg a projekt honlapját az alábbi linken.

RIA token vásárlása