Jól megy a bitcoin, zöld alternatívájával mégis többet tudsz keresni

Kétségtelenül legendás időket él a kriptoszektor, hiszen január óta a bitcoin értéke képes volt áttörni az évek óta nem látott 67000 dolláros szintet. Természetesen a digitális arany térnyerésével párhuzamosan az altcoinok is virágzásnak indultak.

Ennek hála az ETH már 3700 dollárnál áll, míg a népszerűbb mém kriptók értéke napok alatt 2-300 százalékkal ugrott meg.

Azonban egy új, BTC-hez köthető projekt könnyen lehet, hogy képes lesz túlszárnyalni még a legnagyobb kriptók teljesítményét is.

A Green Bitcoin ugyanis tökéletes alternatívája lehet a bitcoinnak, miközben izgalmas play-to-earn funkciójának hála folyamatosan bevételhez juttathatja a befektetőket.

Zöld forradalmat hozhat a Green Bitcoin?

A natív ERC-20 GBTC tokenek segítségével a Green Bitcoin befektetői egyszerűen juthatnak hozzá további profithoz.

Lényegében csak annyit kell majd tenned, hogy megpróbálod megtippelni, a következő nap milyen irányba mozdul majd el a bitcoin értéke. Abban az esetben ha a tipped helyesnek bizonyul, további GBTC kerül majd a tárcádba.

Ezért, illetve a zöld jellege miatt pedig a gyűjtés kezdete óta töretlen a Green Bitcoin sikere.

green-bitcoin-wh-hu

A GBTC tökéletesen illeszkedik napjaink trendjéhez, hiszen az első generációs tokenekkel szemben, a hálózat üzemeltetése minimális energiaigénnyel rendelkezik.

A rendszer hátterében a játékok köré felépített zöld stakelés áll, amivel környezetbarát módon lehet kiugró hozamokat elérni.

Mivel a Green Bitcoin képes ötvözni a BTC és az ETH legfontosabb jellemzőit, így a készítők széles rétegeket tudnak megszólítani.

Arról nem is beszélve, hogy más projektekkel szemben a Green Bitcoin esetében egy könnyen átlátható ökoszisztémába fektethetünk be. Minden bizonnyal a legtöbb kereskedő folyamatosan követi a BTC értékét, így jó eséllyel lehet majd megjósolni a népszerű kriptó értékének mozgását.

Mindezt úgy, hogy a bitcoinnal szemben a Green Bitcoin esetében lényegében semmilyen ökológiai lábnyomtól nem kell tartani.

A GBTC az Ethereum Proof-of-Stake protokollját használja, aminek energiaigénye mindössze 35 Wh. Ez 99.99 százalékkal alacsonyabb mint az egyre inkább problémásnak mondható Bitcoin által is használt Proof-of-Work protokoll.

Utóbbi esetében ugyanis költséges és magas energiaigényű hardverek beszerzése szükséges, míg előbbinél semmi hasonlóval nem kell számolni.

Érdekel a Green Bitcoin

Stakeld a GBTC-t csillagászati profitért

Bár a bitcoin értékének megtippelése kétségtelenül izgalmas játék, sokan a P2E lehetőségeknél fontosabbnak tartják a passzív bevételszerzést.

A fejlesztők természetesen rájuk is gondoltak, így a zöld kriptók tulajdonosai magas jutalmakért cserébe le is köthetik a GBTC-t.

Ilyen módon jelenleg éves szinten közel 200 százalékos hozamot lehet elérni. Más szóval a befektetésed közel dupláját szerezheted meg profitban, egyetlen év alatt!

Arról nem is beszélve, hogy a Green Bitcoin világában a felsoroltak mellett további módja is van a profitszerzésnek. Amennyiben ugyanis meghívod egy barátod aki a te linkeden keresztül csatlakozik, abban az esetben további 15 százalék tokenhez juthatsz majd hozzá.

A felsoroltak fényében ezért bátran ki lehet jelenteni, hogy a Green Bitcoin amint listázásra kerül, hatalmas hullámokat kavarhat a szektorban.

Egyáltalán nem lenne meglepő, ha röviddel a megjelenés után már a legnagyobb CEX-ek és DEX-ek repertoárjában szerepelne a GBTC.

GBTC vásárlása itt

Érdemes még idejében cselekedni!

A Green Bitcoin előértékesítése szakaszokra van bontva, amelyek során lépcsőzetesen emelkedik a GBTC értéke. Az áremelkedés időhöz vagy bevételhez kötött így lehetséges, hogy a vártnál hamarabb drágul a GBTC.

Jelenleg már 1.7 millió dollár bevétele származott a csapatnak, ezért a GBTC már 0.6122 dolláros áron érhető el. Azonban maximum 4 napon belül az árfolyam emelkedni fog, vagyis érdemes lehet még most beszerezni néhány zöld tokent.

Jó hír azonban, hogy ehhez egyszerű dolgod van, mivel a vásárlást több kriptóval illetve akár bankkártyával is el tudod végezni.

green-bitcoin-tokenomika

Az elfogadott fizetési módok között így megtalálható az ETH az USDT, és a BNB egyaránt.

A tokenomikára vetve egy pillantást jól láthatjuk, hogy a fejlesztőknek elsősorban hosszú távú céljaik vannak a Green Bitcoinnal.

A teljes tokenkészlet 40 százaléka az előértékesítés során kerül kalapács alá, míg 27.5 százalék stakelési jutalmakban lesz kiosztva. A fennmaradó részből a marketing (17.5%), a likviditás (10%) és a közösségi jutalmak (5%) lesznek finanszírozva.

Az előzetes tervek szerint röviddel az előértékesítés kezdetét követően elérhetővé fog válni a tippelős játék. Vagyis ha vásároltál már GBTC-t, érdemes gyakran ellátogatni a weboldalra vagy a készítők Twitter oldalára.

Ezt követően miután a gyűjtés célösszege teljesül, valószínűleg a vezető DEX-ek kínálatába be is kerül a GBTC.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, abban az esetben mindenképpen érdemes ellátogatnod a Green Bitcoin magyar nyelven is elérhető weboldalára!

Irány a Green Bitcoin oldala

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**