Jótékony célokra ajánlja fel a Binance a listázási díját

A világ legnagyobb kriptotőzsdéjének CEO-ja reméli mások is követik a döntését, hogy jótékony célokra ajánlják fel az összes befolyó listázási díjat, áll a hétfői sajtóközleményben.

Azonnali hatállyal a Binance nem csak hogy jótékonysági célokra használja fel a listázásból befolyó díjait, de egyben a fejlesztők és csapatok mostantól azt is meghatározhatják mennyit szeretnének fizetni érte.

“A Binance továbbra is fenntartja a magas szintű listázási követelményeit,” áll a sajtóközleményben.

“Egy nagy adomány nem garantálja vagy befolyásolja a listázási eljárás eredményét.”

Ezzel Changpeng Zhao CEO-elnök elébe ment a Binance körüli ellentmondásoknak, mely a Binance mega listázási díjai körül kialakult.

Még augusztusban Christopher Franko az Expanse blokklánc platform alapítója töltött fel egy képet a közösségi médiára melyen a Binance egyik képviselőjével beszél aki 400 bitcoint kért a coinja listázásáért.

Mialatt Zhao kijelentette, az e-mail hamis, azt is hozzátette, nem a listázási díjjal kellene foglalkozni hanem a projektnek a minőségével.

“Nem listázunk shitcoinokat még akkor se ha 400 vagy 4000 bitcoint fizetnek” tweetelte Zhao Franko panaszára hozzátéve a tőzsde számos vezető eszközt listázott anélkül hogy díjat kért volna értük:

“… Kérdés nem az ‘mennyit kér a Binance a listázásért?’ hanem vajon a ‘coinom megfelel-e?’ Nem a díj, hanem a projekt! Koncentrálj a projektedre!”

Binance pillanatnyilag a legnagyobb kriptotőzsde amin a napi kereskedési volumen átlagosan 800 millió dollár körül van.

Hasznosnak találod a munkánk? Kérjük, támogass minket!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.