A KeepKey a Dash felhasználóknak kedvez, mostantól az altcoint is fogadja a fizikai kriptopénz tárca

A fizikai kriptopénz tárcát gyártó KeepKey a Dash altcoint is integrálta az elfogadott digitális valuták közé.

A KeepKey a Dash felé nyit

KeepKey kriptopénz tárca szolgáltató a Dasht is felveszi a használható altcoinok közé

A Dash felhasználók mostantól a KeepKey fizikai tárcájában is tárolhatják az altcoinokat. A Dash integrációja révén a felhasználók fogadhatnak és küldhetnek is Dasht a KeepKey eszközén keresztül. A beépített ShapeShift megoldásnak köszönhetően lehetőség van a digitális valuták közötti azonnali konverzióra is.

A feltörekvő altcoin piaci kapitalizációja meghaladja a 100 millió dollárt, jelenleg a hetedik legkeresettebb altcoin a világon. Nemrég mi is készítettünk egy összefoglalót a Dash izgalmas világáról melyben a legújabb történésekre is kitértünk az egyre népszerűbb kriptovaluta kapcsán.

A KeepKey és a Dash azonos alapokon nyugszik

Darin Stanchfield egy sajtónyilatkozatban tette közzé, hogy a KeepKey a Dash altcoint is elfogadja mostantól.

“A Dashel közös együttműködésünk természetes lépés volt a KeepKey fejlődésében. A tárcánk alapja a biztonság, rugalmasság és a kényelem, csupa olyan tulajdonság amivel a Dash is rendelkezik. Az új integráció révén egy újjal digitális pénzzel bővült az elérhető kriptovaluták köre amit az eszközön keresztül lehet elérni.”

Az együttműködés kapcsán Ryan Taylor a Dash pénzügyi igazgatója elmondta, hogy egy biztonságos tárcára már nagy szüksége volt a kriptopénz közösségnek. Mióta megháromszorozódott az árfolyam ugyanis egyre többen csatlakoznak a Dash felhasználói bázisához.

“Azért kötöttünk megállapodást a KeepKey tárcával, mert a felhasználóink számára a legjobb élményt szeretnénk nyújtani. A KeepKey egy értékes szolgáltatást ad a közösségnek, a termékük pedig ugyanazt az értékrendet követi, mint mi magunk.”

Béta verzió

 Egyelőre béta verzióban érhető el a KeepKey tárcában a Dash. A Dash különleges funkciói, mint az azonnali küldés (InstantSend) és a privát tranzakciók (PrivateSend) egyelőre még nem használhatóak a KeepKey tárcán keresztül.

A gyártó most várja a javaslatokat a Dash közösségétől, hogy a felhasználók hogyan tudják a technológiát alkalmazni. A beérkezett visszajelzések alapján fogják a terméket tovább fejleszteni, ami teljesen egybecseng a Dash decentralizált, közösség központú szemléletével.