Kijött a BitMEX tőzsdetokene, 1,5 milliós airdroppal indult

A BitMEX kripto-derivatív tőzsde 1,5 millió BMEX tokent airdropolt több ezer új és meglévő felhasználójának. Az airdrop egy nappal azután érkezett, hogy a BitMEX bemutatta a BMEX token fehér és ‘lite’ könyvét, amely felvázolja a token ambiciózus jövőképét, hasznosságát és ütemtervét.

A BMEX egy ERC-20 token, maximum 450 milliós tokenkínálattal és elsősorban az új és a meglévő BitMEX felhasználók jutalmazására használják fel. A BMEX-tulajdonosok február 1. 10:00 órától stakelhetik a BMEX-et, amely több előnnyel jár. A BMEX kereskedése a második negyedév elején kezdődne a BitMEX spot tőzsdén.

Mire lesz képes a BMEX token:

  • Akár 15%-os kereskedési díjkedvezmények
  • Exkluzív kiváltságok és élmények, például korai termékhozzáférés, BitMEX szuvenírek és VIP jegyek sporteseményekre
  • VIP szolgáltatások 500 000+ BMEX tokennel rendelkező felhasználók számára

A következő hetekben és hónapokban a BMEX tulajdonosok a következőkre számíthatnak még:

  • Exkluzív termékhozzáférés és kedvezményes feltételek a bevezetendő szolgáltatásokra
  • Megnövelt hozamok a BitMEX EARN letétek után
  • Ingyenes hozzáférés a BitMEX Academy tanfolyamokhoz és privát közösségi csatornákhoz
  • Díjkedvezmények a BitMEX spoton (a második negyedévtől)

Alexander Höptner, a BitMEX vezérigazgatója szerint:

Bár ez óriási mérföldkő a BitMEX felhasználók számára, fontos figyelembe venni, hogy még csak egy hoszú út elején járunk. A kriptográfia az analógról a digitálisra való masszív váltás centrumában áll, és a BitMEX-et ennek az új paradigmának a sarokkövévé szeretnénk tenni. A BMEX az új korszak igaz híveinek záloga, és ez lesz az üzemanyag, amelyet a BitMEX ökoszisztéma kiterjesztéséhez használunk.

A BMEX-ről többet meg lehet tudni a hivatalos tokenoldalon. Regisztrálni a BitMEX-re, itt tudtok. A derivatív tőzsdét 2014-ben alapította Arthur Hayes és Ben Delo. A perpetual bitcoin pénzügyi terméke sokáig egyike volt a legnépszerűbb kriptós származtatott termékeknek a piacon.

Kapcsolódó BitMEX hírek: