Jajj, de jó! Megvan Kim Kardashian első bitcoinja

A médiaceleb Kim Kardashian büszkén vette át az első bitcoinját egy nemzetközi pókerversenyen.

Előbb bitcoin, aztán kardashiancoin?

Kim Kardashian csatlakozott a Kimek bővülő családjához, akikről biztosan tudható, hogy van pár BTC-jük. Kim Dotcomról köztudott, hogy bitcoin-hívő és feltételezhetően Kim a.k.a ‘Rakétásember’ Jong-un is elspájzolt pár coint, ha netán jönne Trump bácsi elvenni a játékát.

A bitcoin adományt, amelyre a médiaceleb nagyon is rászorul, Matthew Roszak befektető, vállalkozó és oktató ajánlotta fel egy július 29-én Kaliforniában tartott “If Only” Texas Hold’em pókerversenyen.

“Átadtam [Kim Kardashiannak] az első [bitcoinját] — KardashianCoin, YeezyCoin?” tweetelte Roszak az esemény után egy fotó kíséretében.

Kanye még nem nyilatkozott

Kardashian mindenesetre az egyik legnagyobb celeb, aki valaha is kapcsolatba kerül a bitcoinnal.

A kriptopénz ugyan már tett pár gyenge próbálkozást a zeneiparban, de a direkt reklámozása a bitcoinnak, összebarkácsolt ICO token helyett, valami teljesen újat jelent.

A közösség reakciója szintén vegyes volt a fejleményre, egyesek szarkazmussal (köztük mi is), mások gyanakvással fogadták a történelmi pillanatot. Roszak tweetjét sokan, köztük Kim Kardashian is félreértelmezhette, lévén Roszak egy fizikai bitcoin walletet nyomott a kezébe, amit a 114 milliós fantábor tagjai közül sokan úgy értelmezhettek, hogy a bitcoin fizikai formában is létezik.

“Bent vagyunk a bitcoinban!” kommentálta egy ideiglenes posztban Kardashian a Roszak képet megelőzően.

“Ez az a megerősítés amire vártam arról, hogy egy helyes pénzügyi döntést hoztam,” fejezi ki örömét kissé tompán egy Reddit bejegyzésben a felhasználó.

Kardashian férje, a rapper Kanye West nem nyilatkozott a gerilla akcióról annak ellenére, hogy az utóbbi időkben már mesélt a bitcoinról és használhatóságáról egy interjú során.

“Amikor megláttam Harriet Tubman-t a 20$ dollároson, azóta akarom a bitcoint használni,” jelentette ki az interjú során.

Korábban egyszer már megégette magát pár unatkozó fejlesztő amiért még 2014-ben létrehozták a celebet kifigurázó Coinye coint.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük