Partnerprogramot indított a Coinmixed.eu, 30% jutalékot oszt meg

A Coinmixed.eu partnerprogramot indított a regisztrált felhasználói számára, akik nem kevés passzív jövedelemre tehetnek szert. Az újonnan regisztrálók után 30%-os jutalékban részesülnek minden egyes tranzakció után.

Többször írtunk arról, hogy miként lehet passzív jövedelemhez jutni a kriptovilágban, legyen szó érméink kihitelezéséről, DeFi-kről vagy épp PoS tokenek stakelésről. Ehhez csatlakozik a magyar Coinmixed váltó is, ami segítségével egy partnerprogram keretén belül lehet passzív bitcoin keresethez jutni. A különböző hitelezési szolgáltatásoknál jóval egyszerűbb passzív jövedelemszerzési lehetőség mindenki számára elérhető, aki a Coinmixed oldalán regisztrál.

Mi is az a Coinmixed partnerprogram, és hogy juthatunk ezzel passzív bitcoin keresethez?

A Coinmixed partnerprogramja ismerős lehet azoknak, akik hallottak már az úgynevezett affiliate (közvetítő) programokról. Ennek az a lényege, hogy a regisztrált felhasználók egy saját, személyes link segítségével tudják ajánlani az oldalt barátaiknak, ismerőseiknek. Ha pedig az új felhasználók ezzel a személyes linkkel regisztrálnak, akkor a későbbi vásárlásaik és eladásaik során felszámolt jutalékból a közvetítő ügyfelek is részesülnek. A partnerprogramban résztvevő felhasználók 30%-os jutalomban részesülhetnek a Coinmixed szolgáltatásának díjaiból a rajtuk keresztül csatlakozó ügyfelek összes pénzügyi művelete után.

A partnerprogram esetében nincs limit meghatározva, bármennyi felhasználót meg lehet hívni. A jutalékok kifizetése havonta történik meg, melyhez minimum 20 ezer forintos vagy ~60 eurós szintet kell elérni. A jutalékok felszámítása nincs időkorláthoz kötve, tehát nem kell attól félni, hogy mondjuk 3 hónap után már nem részesülünk jutalékban az általunk regisztrált személy költései után.

A passzív jövedelemszerzésnek mint írtuk többféle módja van, viszont azok több időt és energiát igényelnek, emellett pedig kockázatosak is lehetnek. Mivel a kriptopénzek iránti érdeklődés egyre nagyobb, és a mainstream média is meglehetősen gyakran cikkez a bitcoinról és az altcoinokról, várható, hogy egyre többen szeretnének majd a kriptoökoszisztémába belépni. Ez pedig az jelenti, hogy sokkal nagyobb az esély arra, hogy kriptováltóra regisztrálnak az ismerőseink, melyből most mi magunk is profitálhatunk.

Kapcsolódó: