Kriptó, COVID és Bill Gates: ilyen bizarr összeesküvés elméletet is régen olvastál

Egy rendkívül bizarr, vélt vagy valós, összeesküvésre hívta fel a figyelmet az Oscar-díjas orosz filmrendező, Nikita Mikhalkov. Azt állítja, hogy a Microsoft nemrégiben bejelentett szabadalma, ami az emberi test adatait használná kriptovaluta bányászatra, egy sátáni terv első lépése, aminek a végeredménye, hogy mindenkibe mikrochipet ültetnek.

A rendező állítása szerint a WO/2020/060606 patent számú kriptográfiai rendszer a technológia okkult jellegére utal:

A 060606 rész kissé riasztó. Valószínűleg megérted miért, igaz? Ez vagy véletlen egybeesés, vagy egy olyan szimbólum szándékos kiválasztása, amelyet János Apokalipszisében ‘a vadállat számának’ hívnak – ami a 666.

Azt is hozzáteszi, hogy a rendszert egy globális kezdeményezésként fogják tálalni a publikumnak annak érdekében, hogy mikrochipezhessék a világ lakosságát Bill Gates alapítványainak fedőszervezetei a koronavírus oltóanyagának kidolgozására irányuló erőfeszítések érdekében.

Minderről egy a Besogan TV-n elhangzott interjúban beszélt Mikhalkov és gyorsan virálissá vált, ami köszönhető Marat Safin orosz teniszező legendának is, aki osztja a rendező elméletét.

Az RT-n megjelent tudósítás józanul konspiráló firkásza szerencsére hozzátette az összeesküvés-elmélet kapcsán:

Azoknak, akik attól tartanak, hogy egy gonosz szervezet erőszakosan mikrochipet ültet beléjük, valószínűleg először ellenőrizni kellene a zsebükben a megvásárolt és önként cipelt okostelefonnak nevezett apró nyomkövető eszközt.

Kapcsolódó: Hogyan védd a személyiségi jogaidat offline – praktikus eszközök

Szóval konteósok, chemtrailesek, laposföld-hívők, tessék megnyugodni, a Sátán eljövetele Bill Gates leple alatt még várat magára.