A Lazio olasz futballklub szponzora egy kriptotőzsde lett

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nemcsak a Lazio mezére került fel a StormGain neve, de a kriptovaluta tőzsde ügyfelei exkluzív ajánlatokat kaphatnak a futballklubtól.

A StormGain egy kriptovaluta kereskedési platform, amely tegnap bejelentette, hogy az SS Lazio olasz labdarugó csapat hivalatos kriptokereskedési szponzorává vált. A két szervezet közötti partnerség éppen a 2020–21-es labdarúgó-szezon kezdete előtt köttetett. A megállapodás alapján a kriptotőzsde ügyfelei különböző ajándékokat kaphatnak a focicsapattól. Ezenkívül a Lazio minden hazai pályán megtartott mérkőzésére 1. kategóriás jegyeket kaphatnak, valamint belépést a privát stadiontúrákra és egyéb eseményekre.

“A StormGain örömmel lett az SS Lazio partnere, egy gazdag történelemmel és értékekkel rendelkező csapaté, amely tökéletesen tükrözi a mieinket” – mondta Alex Althausen, a StormGain vezérigazgatója. “Ezen együttműködés révén örömmel kapcsoljuk össze a krriptovalutákat és a futball világát. Számos izgalmas ajánlatot kínálunk ügyfeleink számára, akik a StormGain-nek köszönhetően exkluzív belépőt nyerhetnek a római szupersztárokhoz és egyedi ajándékokat kaphatnak” – tette hozzá.

Az SS Lazio az egyik legnépszerű olasz futballklub, amely a negyedik helyen végzett az előző Serie A-szezon tabelláján. Ez azt jelenti, hogy az UEFA Bajnokok Ligája, Európa legfőbb klubligájának 2020–21-es szezonjában is játszik. A többi kriptotőzsde óriással összehasonlítva a StormGain egy kis tőzsdének számít, amelynek több mint 120 000 ügyfele van közel száz országból. Az olasz futballklubbal kötött megállapodás előtt a tőzsde a Newcastle United focicsapatot szponzorálta, de múlt hónapban az együttműködés megszakadt.

Nagyon büszkék vagyunk erre a partnerségre, amely megerősíti helyzetünket az innováció terén. Ennek a partnerségnek köszönhetően kiszélesíthetjük nemzetközi kapcsolatainkat és rajongóink számára élvonalbeli projekteket hozhatunk létre – jelentette ki Marco Canigiani, az SS Lazio marketing, szponzorációs és rendezvényigazgatója.

További kapcsolódó cikkeink:

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.