A Ledger már 1,3 millió eladott hardver walletnál jár

A kriptopénz hardver wallet gyártó Ledger több mint 1,3 millió darabot adott el indulása óta, áll egy frissen kijött blogbejegyzésükben.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

Még többet

A Ledger CEO-ja Eric Larchevêque azután osztotta meg az adatokat, miután felmerült, hogy egyáltalán szükség van-e fizikai tárcákra a kriptovaluták tárolására. A számadat egyébként könnyedén a legnagyobb hardvergyártóvá teheti a francia céget.

A verseny továbbra is elég korlátozott a szektorban és egy kézen meg lehet számolni az összes hardver wallet gyártót, ezek közül az ismertebb a TREZOR és a KeepKey, akik még nem publikálták értékesítési adataikat.

Nem hivatalos statisztikák szerint a TREZOR januárban járt 800 000 darabnál.

A TREZOR egyébként ismert arról, hogy kedvezményes ajánlatai, diszkont akciói rendre elkelnek az akció lejárta előtt és volt már rá példa, hogy várólistát kellett beiktatnia a legújabb Model T-je értékesítésénél.

Ezalatt a Ledger Nano S tárcáját már az amszterdami Schiphol repülőtéren is árulják az egyik vámmentes üzletben.

Ott az ár még 99 euróba kerül miközben a Ledger épp most indított új akciót 20% kedvezményt adva a Ledger Nano S hardver wallet után.

Ott az ár még 99 euróba kerül miközben a Ledger épp most indított új akciót 20% kedvezményt adva a Ledger Nano S walletjaira. A Bitcoin Bázison van egy hosszabb elemzés a termékről, érdemes átolvasni esetleges vásárlás előtt.

Larchevêque: dübörög a piac

Larchevêque a friss piaci trendekről értekezve nem meglepően arra vezette a cég sikerét, hogy a hardver wallet egyben kínál biztonságot és megfizethetőséget.

“A hardver walletek kényelmesek, megfizethetőek, hordozhatóak és papír wallettal közösen könnyen újra hozzá lehet férni elvesztés esetén,” írta.

Ezért dübörög a hardver walletek népszerűsége és válik az új szabvánnyá a kriptobiztonság területén.

Az iparág nem mindig ismert a hibamentes működésről, gondoljunk csak a John McAfee és a BitFi hardver wallet körüli hercehurcára mikor a cég és McAfee is feltörhetetlennek állította be a termékét amit nem sokkal később feltörtek (nem is akárki, de egy 15 éves csoda-hacker). Azóta a vállalat visszavonta állítását a termékéről.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Larchevêque egyben kitért a közelgő hardver- és szoftverfrissítésre is mellyel még tovább akarják fokozni a Ledger biztonságosságát.

Állítása szerint olyan chipet integrálnak, mellyel a magasan képzett támadók elleni védelmet szolgálja ami mellé egy saját tervezésű OS rendszer is kerül bele.

A vállalat elnöke Pascal Gauthier 2019-et a letétkezelés évének nevezte egy a héten készült interjú során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.