Listázta a Coinbase Pro az ADA tokent, magára talált az árfolyam

A tegnapi Coinbase Pro listázás hírére 24 óra nap alatt közel 20%-ot erősödött a dollárral szemben a Cardano hálózat ADA tokenje.

Az ADA a bejelentés hatására piaci érték alapján helyet cserélt a Binance tőzsde BNB tokenével. Az ADA letételhelyezés már elérhető a platformon, a kereskedés csütörtökön indul.

A kereskedés az ADA/USD, ADA/BTC, ADA/EUR és ADA/GBP párokon indul, ha a “likviditási követelményeknek megfelel”. Ez annyit jelent, hogy elegendő letétnek kell beérkezni a Pro-ra, a felsorolt párokat.

A közleményükben hozzátették, ha egy párnál nem alakul ki “egészséges és rendben működő piac”, a váltó hosszabb időre korlátozhatja a kereskedést, de ha szükséges, akár fel is függesztheti.

A Coinbase Pro-n való listázást általában 1-2 hétre rá szokta követni a listázás a Coinbase.com-on is illetve a cég mobilos applikációin.

Egy fontos technikai közleményük is volt: a Pro eleinte csak a Shelley ADA címekre kiutalt tranzakciókat támogatja, ezek az ‘addr1’ prefixxel kezdődőek, de hamarosan támogatni fogja a többi címformátumot is.

A normális piaci kereskedés megfelelő likviditás után tehát holnap indul a Pro-n, de ez nem akadályozta meg az ADA árát, hogy 24 óra leforgása alatt közel 21%-ot emelkedjen. A bejelentés előtt tegnap 1855 szatosin kereskedő ADA pixelidőben 2254 szatosin kereskedik a Krakenen.

Kapcsolódó Cardano cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.