Akár 200%-os litecoin értéknövekedést hozhat az új bull run


Vajon egy újabb bitcoin bull run milyen változásokat hozhat a kriptovilágban. Ha meglódulnak a piacok, mi fog történni a kriptovalutákkal?

Akár 200%-os litecoin érték növekedést hozhat az új bull run

Hogy be fog-e következni az új bull run, minden bizonnyal. Sokkal inkább az a kérdés, hogy mikor jön el. A feltevések mind az eddig megtörtént eseményekre és adatokra alapoznak és ezek között rengeteg hasonlóság található a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. És ami előny, ezeket az adatokat fel tudjuk használni egy esetleges token vásárlásához vagy eladásánál.

De térjünk is a lényegre. A litecoin történelmében két nagy hullám volt. Az első hullámra 2017 végén került sor, amely egy mindent átfogó kripto fellendülés része volt. A második hullám a Litecoinokat érintette igazán, de ez kisebb hatással volt a többi kriptovalutára.

A kimutatásban láthatjuk, hogy 2017 végén mindössze egy hónap leforgása alatt a litecoin értéke 85$-ról 359$-ra ugrott, ami csaknem 300%-os növekedést jelent, ez a változás hatalmas megtérülést jelentett azon befektetők számára akik novemberig vásároltak litecoint. A grafikonon nem érzékeljük a második hullámot, mivel az mindössze 25 nap alatt zajlott le, január 24-től február 17-ig, amikor is 111$-ról 247$-ra ugrott a litecoin ára, ez 122%-os növekedést jelent. A két hullámban történt növekedés átlaga 199,5% volt.

Ha ezt a növekedési arányt vesszük alapul, akkor arra tudunk következtetni, hogy a jelenlegi 87,09$ litecoin ár néhány hét alatt felugorhat 260$-ra. Jelenleg az okozhat ekkora mértékű árerősödést a litecoinnál, hogy az elmúlt hetekben számos pozitív dolog történt, mint például a legnagyobb befektetési alapok beszállásáról szóló hírek, hogy a Coinbase szabályozott bróker lesz, indulhat a Bitcoin ETF. Ezek mind megváltoztatták a befektetők hozzáállását. A Bitcoin ETF elfogadása el fog indítani az újabb kripto hype hullámot, melynek egyik nagy nyertese a litecoin lehet, lévén az egyik legismertebb altcoin a bitcoin és ether mellett, magas napi kereskedési volument mutat, üzletiesen gondolkodó teamje van (a múlt hetekben például egy német bankban szereztek közvetetten részesedést) valamint alapítója, Charlie Lee valóban igyekszik felélni Satoshi Nakamoto lefektette decentralizációs elveknek, amit számos megnyilvánulásában és tettében már bizonyított.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.