Már Bitcoinnal is fizethetünk a Pornhub prémium tartalmaiért

A Pornhub felnőtt szórakoztatási oldal mostantól Bitcoint (BTC) és Litecoint (LTC) is elfogad a prémium szolgáltatásaiért. A világ 9. leglátogatottabb oldala 2018 óta fogad el Verge tokent.

A Pornhub alelnöke Corey Price így írt a nyitásról:

“Mint a felnőtt tartalomszolgáltatás vezetője többi mint 130 millió látogatóval naponta, a Pornhub büszkén mutat be két sokat használt és vezető digitális pénzt a felhasználóinak. A csapatunk tovább szélesíti az utat a technológia fejlesztések, tesztelés és új technológiák bevezetésénél a hétköznapi felhasználók számára jóval megelőzve a mainstream piacokat.”

A Pornhubot 2007-ben alapították Montreálban és honlapja több mint 3 milliárd látogatót fogad havonta.

A kriptovaluták és a pornóipar gyakran egymást szekerét tolva jelenik meg a mainstream piacokon. Mindkét iparág alulreprezentált és félreértett az álkonzervatív globális mainstream környezetben mialatt az asztalok alatt a többségnek van ilyen-olyan tapasztalata mindkettővel. A 90-es évek cypherpunk mozgalma például hitte, hogy egy államoktól független digitális pénz egyik legelső felhasználója a felnőtt szórakoztatóipar lesz, ezt maga Szatoshi Nakamoto, a Bitcoin titokzatos feltalálója is kijelentette még 2010-ben:

“A Bitcoin kényelmes lenne azoknak, akiknek nincs bankkártyájuk vagy nem akarják a bankkártya adataikat megadni, mert nem akarják, hogy a férjük/feleségük lássa a számlán, vagy mert nem bíznák a bankszámla adataikat a “pornós srácokra”, vagy félnek az ismétlődő fizetésektől.”

Kapcsolódó cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük