Prémium előfizetéseket ad ingyen a Pornhub az olaszoknak, csak maradjanak otthon

Egyes vállalatok nagyon is komolyan veszik a járvány terjedése elleni védekezést. Vegyük például a Pornhubot, ami március hónapban ingyenes prémium előfizetést osztogat az olaszoknak, csak maradjanak otthon.

A felnőtt szórakoztatóoldal ma jelentette be, hogy a prémium előfizetései ingyen elérhetőek, nem kell bankkártya adatokat se megadni vagy kriptovalutákkal megvásárolni azokat. Az ötletes marketingfogás keretében felajánlották, hogy a teljes márciusi bevétele 1%-át a Modelhub-nak adományozza, ami azt az olasz kórházaknak adja tovább.

“Hogy ne érezd magad egyedül ezekben a hetekben, egy teljes hónapig bankkártya adatok megadása nélkül tudsz hozzáférni a Pornhub Premiumhoz,” – áll a közleményükben.

Olaszország szerda óta teljes zárlat alatt áll, csak az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak maradtak nyitva. A kormány megígérte, akik megtörik a karantént, azokat beperlik, plusz azok, akik engedély nélkül hagyják el az izolációt, akár három hónap zárkát vagy 2500 euró bírságot is kaphatnak.

A fertőzött állampolgárok se számíthatnak sok jóra: ha elhagyják a karantént, akár emberölésért is beperelhetik őket, ha az általuk megfertőzött elhalálozik. A gyilkosság tényének megállapításánál szerencsére figyelembe vesznek enyhítő tényezőket, mint a pontos diagnózis, érintkezés ideje stb.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük