Ingyenes Formula-1 NFT-t kínál a McLaren az OKX tőzsdével közösen

Az OKX kriptotőzsde és a McLaren Forma-1-es csapat csütörtökön bejelentette, hogy elindítják az új “Race Rewind” digitális gyűjtői NFT sorozatot.

A széria egyedülálló módon emléket állít minden egyes F1-es nagydíjnak ebben a szezonban, és esélyt ad az exkluzív McLaren díjak megnyerésére is.

Együttműködés a McLarennel

Péntek 10 órától (GMT) a rajongók mintelhetik az első ingyenes Kanadai Nagydíjra emlékező NFT-t. A gyűjtődarabot az OKX nemrég indította az Ethereum layer-2 hálózatán. Ezt az első NFT-t péntektől hétfőig bárki díjmentesen veretheti, ezen az alkalmazáson keresztül. Az ingyenes gyűjtőeszközök a multimédiát és a hanganyagot ötvözik, így a rajongók újra élethűen átélhetik a versenyek hangulatát.

Az OKX a McLaren egyik elsődleges F1-es szponzora, és egyike azoknak a kriptovalutákkal foglalkozó vállalatoknak, amelyek az elmúlt években a támogatásokkal és közös projektekkel próbálják meg fellendíteni az együttműködést.

Azok a rajongók, akik a 2024-es szezon hátralévő részében összegyűjtik a teljes szettet, jogosultak lesznek egy különleges “VIP” nyereményre, amely magában foglalja a McLaren Fan Experience-t egy jövőbeli versenyen, valamint 2500 dollárt az utazási költségekre, és egy  kört a versenypályán.

Jövőhét keddtől a digitális gyűjthető tárgyak klasszikus, ritka vagy ultra ritka státuszt kapnak. A gyűjthető tárgy ritkaságától függően a gyűjtők jogosultak lehetnek pénzért megvásárolható élményekre és nyereményekre, köztük versenyjegyekre és dedikált termékekre.

A hatalmas lehetőség várhatóan nem egyszeri lesz. A Forma-1 az év során minden egyes futamon magával ragadja a rajongókat, ami arra ösztönzi az együttműködő feleket, hogy minden egyes futamra digitális gyűjtőcikkeket készítsenek a rajongók számára.

A McLaren Racinggel való partnerségünk ebben a szezonban a világ minden tájára elvitt minket. A Közel-Kelettől Ázsián és a csendes-óceáni térségen át Miamiba és Monacóba.

– Írja Haider Rafique, az OKX marketingvezetője egy üzenetben.

Haider hozzátette, hogy szeretnének közösséget építeni és új fajta hasznosságot hozni a kriptovaluták számára. Kifejtette, hogy a blokklánc tér nem csak a kereskedésről és a befektetésről szól, hanem arról is, hogy jobb módot találjunk arra, hogy közelebb hozzák az embereket azokhoz a dolgokhoz, amelyek fontosak számukra.