Megtaláltuk a következő sikerkriptót – Mesés profit a láthatáron?

A kriptopénzek világa gyakran finoman szólva is kaotikus. Látszólag véletlenszerűen bukkannak fel sokszor egészen bugyuta projektek, amelyek aztán elképesztő sikereket érnek el.

Ennek kapcsán elég ha csak a kriptomém-reneszánszot elhozó PEPE-re gondolunk. A token április végén vált elérhetővé, majd egy hónappal később már 1.5 milliárd dolláros piaci mérettel rendelkezett.

Bár azóta sokat csökkent a zöld békás token értéke, ennek ellenére továbbra is 460 millió dollár feletti piaci kapitalizációval rendelkezik.

A kezdeti befektetők ezért már egy egészen apró befektetés után is fantasztikus bevételekhez juthattak hozzá. Éppen ezért fontos, hogy amikor a lehetséges befektetési lehetőségek között válogatsz, lehetőleg még az első között csatlakozz.

Így ugyanis potenciálisan 1000, sőt egyes esetekben akár 10,000 százaléknál is magasabb hozam érhető el. Más szóval mindössze 20,000 forint befizetésével akár 2 millió forintos bevételt is elérhetsz.

Hogyan találjuk meg a legjobb befektetést?

Amennyiben érdekelnek az elképesztő hozamok van egy rossz hírünk: naponta számtalan új altcoin válik elérhetővé. Ezért véletlenszerűen szinte lehetetlen megtalálni a következő nagy dobást.

A legtöbb új projekt esetében amely azonnal listázásra kerül minimális kezdeti méretről beszélhetünk. Ez a legtöbbször elriasztja a korai befektetőket, így várhatóan az altcoin sem fog sikereket elérni.

Ezért mindenképpen érdemes szétnézni az előértékesítések között. Az előértékesítések során lényegében előfinanszírozol egy projektet, így listázásra kerüléskor nagyban csökkenthető a volatilitás. Továbbá a sikeres előértékesítésű projektek a legtöbb esetben a listázást követően is jól teljesítenek.

pepe

Szintén egy lényeges szempont, hogy milyen felhasználási móddal rendelkezik a token. A Pepe esetében például minimális felhasználási módról beszélhetünk. Többe között ezért is az első sikereket követően a token értéke több mint 80 százalékkal csökkent.

Fontos még megjegyezni a felhasználási móddal kapcsolatban, hogy érdemes olyan projektekre vadászni, amik aktív és passzív módon is bevételt biztosítanak. Így ugyanis sokkal nagyobb mennyiségű potenciális felhasználó szólítható meg.

Végezetül nem lehet elfeledkezni a projekt virális jellegéről. A Pepe, Doge, vagy a Shiba Inu a mai napig minimális felhasználási móddal rendelkezik. Ennek ellenére tömegek vásárolnak ezekből az altcoinokból, hála szerethető és vicces stílusuknak.

A felsorolt szempontokat figyelembe véve arra jutottunk, hogy egy még kevesek által ismert kriptó képes lehet akár a Pepe sikereit is túlszárnyalni. Ezért amennyiben nem szeretnéd kihagyni az év legjobb lehetőségét, érdemes minél hamarabb vásárolnod néhány $MK tokent.

Csatázz a legjobb mémekkel magas jutalomért

A Meme Kombat egy új, még előértékesítési szakaszában lévő projekt, amelyen a befektetők az ERC-20 $MK tokeneket vásárolhatják meg.

A gyűjtés nagyjából 2 hónapja vette kezdetét. Az eltelt idő alatt pedig a csapatnak több mint 2.2 millió dollár értékében sikerült eladni a natív kriptóból. A siker egyik oka egyértelműen az, hogy az ökoszisztéma különleges felépítésének köszönhetően befektetők széles rétegeit sikerült elérni.

Ahogy azt a projekt neve is mutatja, a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket. A harcok végeredménye on-chain adatok formájában is elérhetők lesznek, ezáltal biztosítható a párviadalok transzparenciája.meme-kombat-hogyan-mukodik

Ezzel kapcsolatban fontos még kiemelni, hogy magukat a harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli le. Az AI különböző harci szekvenciákat fog elkészíteni, így az összecsapások mindig változatosak és izgalmasak lesznek.

A csapat tervei szerint a listázást követően azonnal elérhető lesz a csaták első évada. Ebben összesen 11 különböző mém token nézhet majd farkasszemet egymással, azonban ez a szám idővel bővülni fog.

A fejlesztők úgy tervezik a második évad során nem csupán több harcost tesznek elérhetővé, hanem több csatázási lehetőség közül is lehet majd választani.

Irány a Meme Kombat

A Meme Kombat forradalmi technológiával hódítja meg a kriptoszektort

Egy egyedi megoldásnak köszönhetően on- és off-chain tranzakciók valósulhatnak meg egyszerre a Meme Kombat ökoszisztémájában.

Az on-chain, vagyis láncon belül tranzakciók magukba foglalják az $MK vásárlását és eladását. Azonban a magas és dinamikusan változó mértékű stakelési jutalmak felvétele off-chain történik. Ráadásul utóbbit akár azonnal fel is tudjuk használni a csaták során anélkül, hogy bármilyen gázdíjat ki kellene fizetnünk.

Vagyis magas transzparencia mellett alacsony díjakkal élvezhetjük a csatákat, és kereshetünk további $MK-t fogadásokkal.

Ez azonban nem az egyetlen megoldás amit a csapat a transzparencia elérése érdekben bevezetett.

Szemben a legtöbb hasonló előértékesítéssel, a készítők nem csináltak titkot kilétükből. Ezért amennyiben szeretnéd, akár te magad is fel tudod keresni a Meme Kombat vezérigazgatóját, Matt Whitemant LinkedInen keresztül.

Ezzel a lépéssel a csapat nem titkolt célja az, hogy átláthatóbbá lés számonkérhetővé tegyék az altcoinok világát.

Bár a különböző mémekre leadott fogadások jó szórakozást kínálnak, érthető módon a bevételszerzés ezen módja nem fekszik mindenkinek. Pontosan ezért a Meme Kombat felületén lehetőséged van a stakelésre is.

meme-kombat-stakelesi-jutalom

Amennyiben így teszel, abban az esetben elképesztő, éves szinte több mint 400 százalékos bevételt szerezhetsz meg.

Fontos még ennek kapcsán kiemelni a korai stakelők magas arányát. Az okosszerződéseknek köszönhetően már a listázás előtt lehetőség van az $MK lekötésére, azonban így általában a hosszú távú befektetők szoktak dönteni.

Írásunk idején az élő adatok alapján az eddig megvásárolt tokeneknek közel a 70 százaléka került lekötésre. Vagyis a legtöbb befektetők elsősorban hosszú távú lehetőségként gondol a Meme Kombatra.

Nem vagy még lemaradva

Ahogy az látható, a Meme Kombat fantasztikus lehetőség lehet aktív és passzív befektetőknek egyaránt.

Annak érdekében, hogy a legmagasabb profitot tudd elérni mindenképpen érdemes még a listázás előtt csatlakozni.

Amennyiben így teszel alacsony áron vásárolhatsz a tokenekből, ráadásul azokat azonnal le is tudod kötni. Vagyis már a listázás előtt kiváló profitot tudsz elérni.

memekombat-fooldal

Az $MK értéke lépcsőzetesen emelkedik és jelenleg egy tokent 0.225 dollárért lehet megvásárolni.

A csatlakozás azonban mindössze néhány percet igényel és csak egy MetaMask tárcára illetve némi kriptora van szükséged hozzá. A magyar nyelvű honlapon keresztül csatlakoztasd a tárcádat, majd ETH, USDT vagy BNB segítségével végezd el a tranzakciót.

Ezt követően ha szeretnéd, azonnal le is fogod tudni kötni a tokeneket.

Ha szeretnéd még a vásárlás előtt alaposabban is megismerni a projektet, az ökoszisztéma pontos működéséről részletesen olvashatsz a gyűjtés weboldalán.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**