Megújul a Trust Wallet: középpontban a pénzügyi szabadság

A Trust Wallet kriptovaluta tárca megújítja vállalati arculatát: mostantól fő üzeneteként a pénzügyi szabadságot hirdeti.

A vállalat célja, hogy a felhasználók számára olyan eszközöket és technológiát biztosítson, amelyekkel kizárólag maguk kezelhetik pénzeszközeiket. A tárca – amely mintegy 100 blokkláncot támogat – egyébként kifejezetten sikeres, világszerte ugyanis több mint 70 millió letöltést ért el. Mindez egyáltalán nem meglepő, hiszen a Trust Wallet kiemelkedő biztonsággal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat/NFT-ket vásároljanak, tároljanak, vagy kereskedjenek velük. A vállalat továbbá nem fér hozzá a privát kulcsodhoz, és semmilyen személyes információt nem kér tőled; könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig a kezdők számára is kifejezetten ajánlott.

A módosításokkal megérkezik az app új logója és dizájnja, valamint letisztult felhasználói felülete is. A megújult felület kék és zöld színű lesz, de a vizuális megjelenésen túl továbbfejlesztették a navigációt is, amely lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjünk a tárca különböző szolgáltatásaihoz.

„A frissítés kulcsfontosságú mérföldkövet jelent a Trust Wallet 2017-es alapítása óta, mely stratégiánk részeként a felhasználók pénzügyi szabadságának megerősítésére szolgál” jelentette ki Eowyn Chen, a Trust Wallet vezérigazgatója. Hozzátette továbbá, hogy felhasználóközpontú termékek és szolgálatások várhatóak, amelyekkel mindenki magabiztosan felfedezheti a web3 kínálatát.

A Trust Wallet iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a TWT token árfolyama is meglódult, és a kereskedési volumen megugrásával sikeresen áttörte az 1 dolláros árfolyamszintet.

 További érdekes cikkeink: