Micsoda siker, a Scotty the AI érmét szeretettel várják a tőzsdékre

A Scotty The AI gyorsan pörgő ICO-ja több, mint 10,8 millió dollárt gyűjtött össze, ami azt jelenti, hogy igencsak kivívta magának a kripto iparág tiszteletét. Az előértékesítés utolsó napjai tulajdonképpen rájátszásként szolgálták a befektetőket, azokat, akik lecsúsztak az ICO-ról. Ez tehát egy kedvező fordulat volt a befektetők részére, hiszen a csapat célkitűzése már teljesült, de most már nincs tovább, és végleg bezárt az előértékesítés ajtaja.

A projekt csapata jelenleg ünnepel, és a következő céljára összpontosít, ami nem más, mint a tőzsdéken való megjelenés, amire pár napon belül sor kerülhet.

A Scotty The AI eddigi rövid pályafutása során mára elismert kriptopénzzé vált, hiszen gyűjtése rekordidő alatt ment végbe.

Lenyűgöző eredménye meggyőzte a befektetőket, számos iparági elemző foglalkozott már vele, és több címlapot is megszerzett magának. A projekthez csatlakozó befektetők most már a tőzsdei jegyzést várják, mely során akár igényt is tarthatnak a tokenjeikre.

A Scotty The AI a mém érme mánia hullámaiban lubickol

A projekt népszerűsége alátámasztja, hogy a mostani kriptotrend a mém érmék és az MI-technológiák egyesítéséből született modern világot isteníti.

Egy skót terrier által szimbolizált érméről beszélünk, mely összevetette a blokklánc-ökoszisztémát egy modern, mesterséges intelligencia rendszerrel.

A kriptoelemzők kifejezetten optimisták a projekt kilátásaival kapcsolatban. Példának okáért Michael Wrubel és Jacob Bury is úgy gondolja, hogy a Scotty the AI nagy hozamra hivatott, és jelentős hatást gyakorolhat a piacra.

Mivel a Scotty The AI projekt erősen kezdett, prognasztizálható a bevezetés utáni siker, főleg, hogy a csapat szem előtt tartja a fenntartható növekedést és a hasznosságot.

A Scotty The AI ütemterve, staking rendszere és tokenomikája

A Scotty The AI honlapján is megosztott ütemterve taglalja a projekt egyes fázisait. Érinti többek között a közösségépítés és a token bevezetésének témakörét, de szó van benne az ökoszisztéma bővítéséről és a márka ismertebbé tételével kapcsolatos törekvésekről is.

Sor kerül majd olyan üdvözlendő funkciók bevezetésére, mint a “Scotty Swap” DEX és a Scotty Chat, melyek emelik a platform hasznosságát, és képesek növelni a felhasználói elkötelezettség mértékét is.

A fentieken kívül a Scotty The AI egy lekötési mechanizmust is bevezet, mely bőkezű jutalmakkal buzdít a hosszú távú részvételre.

A tokenomika egyébként az érmekínálat 50%-át nyújtja előértékesítésre, a maradék részt pedig a marketing, a fejlesztés, a staking jutalmak, valamint a kriptotőzsdei bevezetés fedezésére fordítják.

Mivel a Scotty the AI stratégiája kiváló, és befolyásos szereplők is támogatják, esélyes, hogy hosszú távon is sikeressé válik. Ez minden bizonnyal kiderül hamarosan, hiszen közeleg a tőzsdei bevezetése, amikor minden pillanat rá szegeződik majd.

Kövesd a projekt friss híreit a közösségi médiacsatornákon!

Ezek is érdekelhetnek: