Egy milliárdos fel akarja vásárolni az összes bitcoin 25%-át

“Megkeresett minket az egyik ügyfelünk, aki szeretné felvásárolni az összes elérhető bitcoin 25%-át. Több entitás is van, aki dominálni akarja a piacot.”

Állítja Eleesa Dadiani (képen), a Dadiani Syndicate tulajdonosa egy Forbes cikkben.

Eleesa alapította a londoni Mayfairben székelő Dadiani Fine Arts galériát, ami már 2017 óta kriptót is elfogad.

A Dadiani Syndicate eddig nem sok vizet zavart a kriptoszektorban leszámítva a múlt évet, mikor a Maecenas ICO csapattal közösen tokenizáltak egy Andy Warhol képet.

kriptopénz árverésen Andy Warhol képére lehet licitálni

2017-ben a galériát azért hozták létre, hogy a kriptomilliárdosok vagyonát ‘igazi’ értékre váltsák műkincsek formájában.

“De kiderült, vannak olyan emberek, akik arra kértek minket, hogy segítsünk nekik óriási mennyiségű bitcoint vásárolni,” nyilatkozta Dadiani.

Jelenleg több mint 17.7 millió bitcoin van forgalomban, ami 4.4 millió bitcoint jelentene pillanatnyi árfolyamon 39 milliárd dollárért. Fontos megjegyezni, hogy a BTC ~50%-a több mint egy éve nem mozdult tárcájából, vagy jól elzárva széfekben pihen, vagy elveszett a korai években.

Dadiani állítása szerint a vállalatát azzal bízták meg, hogy fésülje át a piacot és biztosítson be minél több bitcoint.

Dadiani hozzátette, pillanatnyilag az emberek bitcoint akarnak mindenáron.

Nincs nagy érdeklődés más kriptopénzek iránt, de nem régóta csináljuk így nyitottak vagyunk más coinokra is, ha a klienseknek arra van szüksége. Ha valakinek nagy összegű ether vagy más kriptopénzre van szüksége, akkor képesek vagyunk eladókat találni számára.

Hozzáteszi a műtárgy és autókereskedelem kicsi iparágnak számít, de nem így a bitcoin és a kriptó.

A hírt még nem erősítette meg a galériatulajdonosból bitcoin OTC kereskedővé vedlett Dadiani, amint többet tudunk a pletykáról, frissítjük a cikket. Nagyon reméljük, hogy nem egy ambiciózus vállalkozó szponzorált hirdetését közölte le a Forbes.

A bitcoin teljes piaci kapitalizációja 154 milliárd dollár, ami körülbelül Jeff Bezos Amazon tulajdonos vagyonának felel meg és csak a töredéke a világ legértékesebb vállalatának az Apple-nek 1000 milliárd dolláros piaci értékétől.

A bitcoinistáknak annyit javaslunk, #hodl, a Bitcoin TÖBB, mint pár milliárdos játékszere vagy egy újabb befektetési eszköz. Segítségével új alapokra helyezhető a pénzügyi rendszer.


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.