Milyen titkot tud ez a befektető? 100 ezer dollárt tett ebbe a kriptóba

Az elmúlt hetekben a Bitcoin uralta a címlapokat, és a beszélgetéseket a kripto csoportokban köszönhetően annak, hogy elérhte 73 000 dolláros csúcsárat.

De miközben a világ legnagyobb kriptója tovább növekszik, az igazság az, hogy az exponenciális növekedés napjai már messze mögöttünk vannak.

Ha manapság 10x-es profitot keresel, sokkal jobb alternatíva a Green Bitcoin ($GBTC).

A Green Bitcoin bevezeti a “játékosított zöld lekötést” – az elemzők szerint a tőzsdei bevezetés után robbanásszerű növekedés várható

A Green Bitcoin hullámokat csap a kripto térben azáltal, hogy egyesíti a két világ legjobbjait – a Bitcoin történelmi jelentőségét és az Ethereum környezetbarát technológiáját.

ERC-20 tokenként a keresés innovatív megközelítését vezeti be, “Gamified Green Staking” néven. Ez a módszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy a befektetők a befektetésükkel arányos passzív jövedelemre tegyenek szert, hanem a Bitcoin árfolyam-előrejelzési kihívásokon keresztül a közösség részvételét is fokozza.

green bitcoin 5 mill befektetes

Ami a Green Bitcoint megkülönbözteti a többitől, az a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége. Az Ethereum Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmusát használja, ami jelentősen csökkenti az energiafogyasztást a hagyományos Bitcoin-bányászathoz képest.

Ráadásul a staking modelljét is a környezetvédelem jegyében tervezték – a pontos előrejelzések egy adott “zöld zónában” történő megtétele extra bónuszokkal jutalmazza a felhasználókat, ezzel is ösztönözve a környezettudatos részvételt.

Stratégiai tervezése során a Green Bitcoin csapata az összes $GBTC token 20%-át a staking juttatásokra fordítja, amelyeket két év alatt osztanak szét. Ez napi lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy pontos árfolyam-előrejelzési tippekkel degeszre keressék magukat.

greenbitcoin staking

Ráadásul a hosszú távon elkötelezettek számára a tokenjeik hosszabb időre történő zárolása további bónuszokat szabadít fel, ami tovább növeli a potenciális hozamot.

A környezeti fenntarthatóságra és a jutalmazó elkötelezettségre helyezett hangsúlyával igazán meggyőző tervet mutat be azoknak az embereknek, akik környezetbarát módon szeretnének beszállni a kriptóba.

A Green Bitcoin ($GBTC) 5,2 millió dollárt ért el a lenyűgöző előértékesítés során, mivel a környezetbarát kriptovízió egyre erősebbé válik

A Green Bitcoin elcsavarja a befektetők fejét a kriptovilágban, mivel az előértékesítés során már korán lenyűgöző 5,2 millió dollárt gyűjtött össze. Egy befektető nemrég például 100 000 dollár értékben vásárolt GBTC tokent!

100k gbtc befektetes

A Green Bitcoint az különbözteti meg, hogy az Ethereum Proof-of-Stake (PoS) blokkláncán alapul. Ez a választás környezetbarátabbá teszi a hagyományos Bitcoin-bányászati megközelítéshez képest, amely az energiaigényes Proof-of-Work (PoW) modellre támaszkodik.

Ez egy okos csavar, amely nem csak a Bitcoin jól ismert márkáját használja ki, de mindezt olyan módon teszi, amely jobb a bolygónk számára. Ráadásul a $GBTC-tulajdonosok akár évi 120%-os jutalomra is számíthatnak, és további bónuszokat kaphatnak, ha előrejelzéseik abba a bizonyos “zöld zónába” esnek.

Mivel a teljes $GBTC-kínálat 50%-át az előértékesítésben résztvevők számára tartják fenn, a csapat optimista, hogy ez a lendület 2024-ig és azon túl is fennmarad. A Bitcoin örökségének, a fenntartható gyakorlatoknak és az innovatív jutalmazási rendszereknek a kombinációjára építenek, hogy továbbra is vonzzák a befektetőket.

green-bitcoin-tokenomika

A Green Bitcoin tokenelosztása mögött meghúzódó stratégia a következő: 50% az előértékesítésre, 20% a lekötési juttatásokra, a maradékot pedig a marketingre, a likviditás biztosítására és a közösség növekedésének elősegítésére tartják fenn. Ez a megközelítés erős alapot teremt az elkövetkezőkre.

A Green Bitcoin lekötési mechanizmusa sokkal élvezetesebbé teszi a nyereségszerzést a korai befektetők számára – így működik

A Green Bitcoin ($GBTC) felrázza a kriptovilágot innovatív lekötési rendszerével, amely heti kihívásokat vezet be, így sokkal dinamikusabbá teszi a befektetést. És mivel néhány napon belül várható egy árfolyam-emelkedés, igazi felhajtás van afelé, hogy most beszálljunk az akcióba.

Ezek a heti kihívások mindenkinek szólnak, aki lekötötte az érméit, ami igazán feldobja az egész dolgot. Ez több, mint egyszerű pénzkeresés, ez arról szól, hogy valami igazán szórakoztató és magával ragadó dolog részesei lehetünk. Ráadásul mindenkinek több lehetőség nyílik a jutalmak megszerzésére.

A Green Bitcoin előértékesítéshez bárki könnyedén csatlakozhat, tekintve, hogy a platform több kényelmes fizetési módot kínál.

Még azokra is gondoltak, akik megpróbálják elkerülni a magasabb Ethereum-díjakat azzal, hogy lehetővé teszik a BNB használatát, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy le kell mondaniuk a staking juttatások egy részéről.

Végső gondolatok

A Green Bitcoin ($GBTC) nem csak egy újabb kriptoprojekt, hanem egy olyan projekt, amely megváltoztatja a kriptó ipart. Az előértékesítés során már összegyűjtött 5,2 millió dollárral egyértelmű, hogy a $GBTC gyors ütemben halad afelé, hogy jelentős hatást gyakoroljon a kriptovilágra.

Ez a projekt ötvözi a Bitcoin hagyományainak legjavát az Ethereum innovatív gondolkodású, környezetbarát technológiájával, így kiemelkedik mind a DeFi, mind a Web3 térben.

A jövőre nézve a Green Bitcoin terve a közösségépítés, a fenntarthatóság előmozdítása és a kreatív módon történő jutalmazás.

Most van itt az ideális pillanat, hogy beszállj az előértékesítésbe, mielőtt az árfolyam felrobban! Legalábbis ha egyes befektetők 100 ezreket tesznek a projektbe, akkor csak tudhatnak valamit.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**