Mindenki a Binance Academyn akar tanulni

A Binance kriptotőzsde oktatási portálja a felhasználók szerint a harmadik legnépszerűbb szolgáltatás az iparágban.

Binance Academyn tanulnak kereskedni a legtöbben

A világ legnagyobb kriptopénz kereskedéssel foglalkozó tőzsdéjén számos témában lehet oktatási anyagokat elérni. A Product Hunt szerint, vagyis az oldalukon leadott szavazatok alapján jelenleg a Binance Academyn elérhető oktatási anyag  legnépszerűbb termék.  A szavazók szerint a Binance Academy útmutatója a leghasznosabb a szektorban.

A Product Hunt oldalán hétfőn vette át a vezető helyet a listán a Binance Academy. Az oldal 2013-ban indult és olyan termékeket és szolgáltatásokat mutat be a mindennapi felhasználók részére, amelyek amelyek jobbá teszik a mindennapjainkat.

Több kriptopénzzel foglalkozó anyag is van a listán

A listán jelenleg a Binance Academyn kívül olyan kriptopénz kereskedéssel foglalkozó platform is szerepel, mint a Robinhood kereskedési oldal és a passzív jövedelem előteremtését segítő Earn.com.

A Binance Academy tavaly decemberben indult azzal a céllal, hogy a kezdő kriptopénz kereskedőknek információval szolgáljon a bitcoinról és a többi altcoinról. A cég vezetői szerettek volna minél több hasznos információval szolgálni a felhasználóknak. Miután egyre több és több hekkertámadás érte a különböző kereskedő platformokat ezért sokan elfordultak a kereskedéstől. Ezen szerettek volna változtatni a Binance-nél.

“Az oktatás integrált része a kriptopénz és a blokklánc technológia elterjedésének” – mondta a növekedésért felelős igazgató a sajtóközleményben. “A Binance Academy révén szeretnénk egy semleges platformot biztosítani ahol minőségi, független és informatív oktatási anyagok találhatóak meg mind a kriptopénz kereskedésről mind pedig a blokklánc technológiáról.”

A Binance a CoinMarketCap adatai szerint a kereskedési volument tekintve jelenleg az első helyen áll. A közeljövőben fognak kiadni egy teljesen új alapokon nyugvó decentralizált kereskedési platformot. A Binance DEX kereskedési platformon keresztül a felhasználók birtokolhatják a privát kulcsaikat. Ezzel sokkal nagyobb biztonságot tudnak garantálni a többi kriptotőzsdén tárolt digitális vagyonaikhoz képest, mert egy az egyben a felhasználókon áll, hogy képesek-e hatékonyan garantálni a coinjaik védelmét.

A kriptopénzek biztonságos tárolása továbbra is a közösség alapvető aggodalmai közé tartozik. Sok új felhasználó nem is érti a az online tárcák mögött húzódó biztonsági problémákat és hogy miért is jók az offline hardver eszközök. Az oktatással a Binance szeretné, hogyha az új felhasználók is lépést tudnának tartani a rohamos ütemben fejlődő technológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük