Mindenki nyugodjon meg – üzeni a Coinbase vezére a megnövekedett forgalomra reagálva

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Miután a héten a bitcoin árfolyama újabb sebességre kapcsolt és egy hét alatt 10 000 dollárról több ezer dollárt erősödött mindössze pár nap alatt, a Coinbase vezére reagált a megnövekedett forgalomra.

Sokat fejlesztettek a Coinbasen az utóbbi időben

Több millió felhasználó a CoinbasenEgy blog bejegyzésben szólt a felhasználókhoz Brian Armstrong, a Coinbase vezére a háttér támogató csapattal együtt. A Coinbase jelenleg az egyik legnépszerűbb kriptopénz váltó a piacon, a legtöbb frissen érkező kriptopénz felhasználó ezen a platformon keresztül jut hozzá az első bitcoinjaihoz a gyors és átlátható folyamatoknak köszönhetően. Az árfolyam növekedés miatt, pedig hónapról hónapra, sőt napról napra több felhasználóval bővül az oldal.

Armstrong most azokhoz intézte szavait, akik újonnan regisztráltak az oldalon vagy most ismerkednek a kriptopénzek világával. A posztban elmondta, hogy nagyon izgatottak a beáramló sok új ügyfél miatt, de egyben nagy kihívás is ez számukra. Folyamatosan fejlesztik a platformot mind a kerekedési kapacitás, mint pedig a szolgáltatás elérhetősége tekintetében. Meghatszorozódott a támogató csapat és szeptember óta már telefonos segítséget is lehet kérni az oldalon. Több, mint 40-szer annyi tranzakciót bír el most már az infrastruktúra, mint korábban.

Annak ellenére, hogy Armstrong elmondta, hogy sokat öltek a Coinbase fejlesztésére, melyre nagy szüksége van az oldalnak, egyelőre nem annyira látványosak még az eredmények. A platform ugyanis jellemzően akkor nem szokott elérhető lenni, amikor a legjobban szükség lenne rá: nagy árfolyam növekedésekkor és esésekkor sokszor fagyott ki az applikáció vagy az oldal nem töltődött be a múltban. És ez nem történt máshogy most sem, amikor ismét mindenkori rekord árfolyamot döntött a bitcoin.

Mindenki nyugodjon meg – üzeni a Coinbase vezére

A Coinbase vezére megkér mindenkit, hogy ismerkedjenek a platformmalMaga Armstrong is hozzáteszi, hogy minden igyekezetük ellenére, amikor nagy a volatilitás a piacon a szolgáltatások csak csökkent színvonalon érhetőek el. Előfordulhat, hogy nem lehet eladni vagy venni a Coinbasen keresztül egy darabig. A felmerülő kérdésekre igyekeznek folyamatosan válaszolni, de a megnövekedett volumen miatt itt is késéseket lehet tapasztalni.

Arra kérnek mindenki, hogy nyugodjanak meg és legyenek tisztába a kriptopénz kereskedéssel járó kockázatokkal. Megkérik a felhasználókat, hogy mindenki ellenőrizze, hogy tisztában van a platform különböző funkcióival, különösképpen az alábbiakra.

A fenti tanácsokat nem csak a Coinbase felhasználóknak, hanem minden kriptopénz váltón és tőzsdén fiókkal rendelkező felhasználónak nagyon ajánljuk.

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.