Mostantól akár stakelheted is a Tamadoge érméidet – 2. fázisába lép a fejlesztés

A Web3 play-to-earn (P2E) szektor nagykutyája, a Tamadoge mögött álló csapat hatalmas médiakampányba kezdett. Ennek keretén belül pedig augusztus utolsó napjától fogva már te is stakelheted az érméidet, értékes jutalmakért cserébe.

A rugalmas stakelési rendszernek köszönhetően bármikor felveheted az érméidet. Azonban érdemes lehet megfontolni, hogy hosszú távon is lekösd a $TAMA-dat, hiszen így éves szinten magas profitot érthetsz el.

Összesen 2 millió $TAMA érme fedezi a stakelési medvence likviditását. A teljes összeg négy részletben, havonta kerül majd kiosztásra. Vagyis minden hónapban 500 000 $TAMA érméhez lehet majd hozzáférni!

Ez viszont nem az egyetlen hír a Tamadoge kutyaháza tájáról. A korábban belengetett 3 érmeégetés közül ugyanis az elsőre a következő héten már sor is fog kerülni.

Írásunk idején a Tamadoge összesen 12 különböző kriptotőzsdén érhető el, beleértve olyan piacvezető oldalakat is mint az OKX és a Bybit. Bár a fejlesztők korábbi ígéretükhöz híven tökéletesen követték az előzetesen belengetett ütemtervet, ezt az érme értéke mostanáig nem tükrözte.

Tamadoge ütemterv

Azonban a hamarosan induló döbbenetes mértékű marketingkampány ezen könnyen változtathat.

A teljes akcióhoz a készítők egy izgalmas ütemtervet is készítettek. Ennek köszönhetően nyomon lehet követni, hogy milyen ajándékokat szerezhetnek meg a befektetők.

A következő napok és hetek során számos rejtélyes projekt lát majd napvilágot, amiből az első már ezen a héten elérhetővé válik.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Tamadoge ökoszisztéma többi része kevesebb figyelmet kapna, sőt pont ellenkezőleg. A marketingkampány célja, hogy minél több érdeklődővel megismertessék a készítők a $TAMA fantasztikus világát.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Bishop vezérigazgató: A bemutatott játékok sikere után készen állunk egy nagymértékű médiakampányra

A napokban hozta nyilvánosságra a Tamadoge csapata azt a videót, amiben a projekt vezérigazgatója, Jon Bishop oszt meg néhány részletet a mostani eseményekről.

“Az ökoszisztéma ideális pozícióban van ahhoz, hogy a fejlesztés a második fázisban lépjen. Ennek keretében a legnagyobb figyelmet a $TAMA-ra fogjuk fordítani. Vagyis fókuszban a token és a Tamadoge brand építése lesz. Szeretnénk a mostaniaknál is nagyobb tőzsdékre eljuttatni a $TAMA-t.”

Bishop, aki korábban maga is játékfejlesztésben dolgozott, továbbá elmondta, hogy nem fogják kímélni a költségvetésüket a marketingkampánnyal kapcsolatban. Így valóban egy igen nagyszabású eseményre készülhetünk.

Az akció keretében egészen a kriptotőzsdék hirdetésein keresztül a különböző kriptoinfluenszerekig, mindenkit hadba hív a Tamadoge csapata.

Az így generált pezsgést pedig tovább fogják fokozni olyan lényeges események mint az érmeégetések, a stakelés és a különböző airdroppok.

Bishop részleteket ugyan nem osztott meg a kampány fontosabb állomásairól annyit elmondott, hogy hosszú, bonyolult és izgalmas tervet állítottak össze.

“A részleteket hamarosan ismertetni fogjuk.”

A Tamadoge értéke jelenleg jelentősen elmarad a korábbi, 0.1957 dolláros csúcstól, azonban a mostani események komoly löketet adhatnak a $TAMA-nak.

A csapatnak idáig sikerült tökéletesen követni a projekt ütemtervét. Mivel az előzetesen ígért játékok már elérhetők, így a következő lépés a Tamagotchi mobilalkalmazás lehet.

Bishop Huobi Globalnal szerzett tapasztalata kulcsfontosságú lehet

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Tamadoge vezérigazgatója a marketingszakmát és a kriptok listázásának feltételeit alaposan ismeri. Korábban ugyanis a Houbi Globalnál töltött el éveket, mint a cég marketingigazgatója.

A CoinGecko adatai szerint jelenleg a Huobi a világ negyedik legnagyobb kriptotőzsdéje.

Hamarosan pedig egyre többen fognak értesülni a $TAMA érméről, amivel párhuzamosan a token értéke is növekedni fog. A legnagyobb kriptotőzsdék mindig a magas kereskedési volumennel rendelkező projektekre vadásznak, így a $TAMA-nak minden esélye megvan a legnagyobbak közé kerülni.

Ami pedig igazán nagyszerűvé teszi a Tamadoge ökoszisztémáját, az a folyamatos növekedés lehetősége. Ahogy ugyanis egyre több felhasználó kezd el játszani, úgy fog nőni a megszerezhető jutalom értéke is. Ez pedig további felhasználókat fog bevonni, így képes lesz a $TAMA az állandó magas érték fenntartására.

Ez pedig még csak egyetlen része a történetnek, hiszen nem biztos hogy mindenki szereti a P2E játékokat. Nekik viszont tökéletes időtöltés lehet a feltehetőleg hamarosan megjelenő Tamagochi alkalmazás.

Az izgalmas újdonságba pedig már egy kis bepillantást is nyerhettünk, hála a Tom Harpernek, a projekt kommunikációs menedzserének.

Hamarosan érkezik a Tamaverzumba: stakelés, égetés események… és egy megairdrop?

A most bejelentett újdonságok egyik legfontosabb részét kétségtelenül a stakelés lehetősége alkotja. Ezzel lehetősége nyílik a közösség tagjainak, hogy az érméikkel teljesen passzív módon jussanak jutalomhoz.

Tovább egy égetési program is elindul, aminek köszönhetően 3 részletben fog csökkenni az elérhető $TAMA mennyisége. Azonban nem szabad róla elfeledkezni, hogy a Tamaverzum eleve rendelkezett egy automatikus égetési mechanizmussal. Ugyanis minden alkalommal amikor a Tamadoge Arcade-ban valaki érmét vásárolt, egy adag token megsemmisítésre került.

Továbbá a fejlesztők összesen 6 különböző játékot mutattak már be, két különböző alkalmazáson. A Tamadoge Arcade-ban 5 játék található meg, továbbá a Tamadoge Arena önálló alkalmazással rendelkezik.

Mindkét alkalmazás elérhető iOS és Android eszközökön.

A Tamadoge Arena egy teljesen önálló játék, ami összesen 4 különböző részre oszlik. Minden megjelent játéknak kiemelkedően pozitív volt a fogadtatása, így a csapat további lépéseit is valószínű ez a szeretet fogja övezni.

A Tamadoge-val a jövő játékába fektethetsz be, még ma

Mostanra a Tamadoge több napi felhasználóval rendelkezik, mint a korábban népszerű Decentraland és a The Sandbox -együttvéve!

Az előző 30 nap során a Decentraland és a The Sandbox kevesebb mint 8000 egyéni tárcacímet regisztrált, míg a Tamadoge az előző hónapban 15 000-nél is többet.

Ezért több szakértő is úgy vélekedik, hogy a Tamadoge piaci mérete hamarosan akár a Dogecoin 5%-át is elérheti.

Ahogy azt korábban a készítők is kifejtették egy blogbejegyzésben, a Tamadoge világa széles közönséget szólíthat meg. A P2E játékok rajongóitól, a kriptokereskedőkön és NFT fanatikusokon keresztül egészen a Tamagochi rajongókig számtalan felhasználó bukkanhat fel a Tamaverzumban.

2027-re várhatóan a mobiljátékok piaca elérheti a 2.32 milliárd dollárt, derül ki a Statista adataiból. Ilyen környezetben pedig a Tamadoge mindennel rendelkezik, hogy a várható növekedésnek az egyik legnagyobb nyertese lehessen.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**