A múlt heti kriptopénz piacok néhány ábrán összefoglalva

A Kaiko Research néhány ábrán foglalta össze a kriptovaluta piacok múlt heti teljesítményét. Elemzést, véleményezést nem mellékelünk, mindenki a saját felelősségére használja és szűrje ki a hasznos tudásanyagot. Ideje újra megtanulnunk önállóan gondolkodni.

Árfolyam és órás hozamok

Az elmúlt 7 napban a BTC/USD -40%-os árváltozáson ment át 8000 dollárról 4500 dollárig esve. Az órás hozamok nagy volatilitást mutattak az elmúlt héten, +20.8% és -16.5% között változtak.

Tether kereskedési volumene

A tether (USDT) kereskedési volumen az összes tőzsdén legalább ötszöröse volt az átlagnak március 12-én és 13-án. E két napot követően az USDT volumenek az átlagnál magasabbak maradtak.

A múlt heti kriptopénz piacok néhány ábrán összefoglalva

Tőzsdei likviditás: árfolyam csúszás

Az ügylet várt árfolyam és a valós végrehajtott árfolyam közötti különbsége (slippage, avagy csúszás) egy 50 000 dolláros eladási megbízásnál minden vizsgált tőzsdén emelkedett. A csúszás gyakran korrelál a megbízáskönyvi likviditással (piaci mélység). Ahogy az árfolyam hirtelen változott, a piaci mélység nem tudott lépést tartani a kiadott megbízások volumenével, ezzel árfolyamkülönbség lépett fel a kiadott megbízás ideje és a végrehajtás aktuális ideje közötti árfolyamban.

Árfolyam-ingadozás

A Bollinger-szalagok, ami az árfolyam ingadozás indikátora, nagyot tágult a hirtelen áresés eredményeképp.

A múlt heti kriptopénz piacok néhány ábrán összefoglalva

A Kaiko teljes múlt heti összegzését a kriptovaluta piacokról itt lehet megtekinteni.

Érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.