Németországban hasít a Shiba Inu, a $NOMEME és a $SPONGE mégis jobb befektetés

Németország számára a kriptoszektor (és azon belül a mém érmék) mindig különleges helyet foglaltak el. Az elmúlt évek során ugyanis több olyan történet is napvilágot látott, melyekben német befektetők a Shiba Inunak köszönhetően mesés vagyonra tudtak szert tenni.

A siker titka kétségtelenül a megfelelő időzítés. Pontosan ezért figyeltek fel a befektetők két tokenkre is, amelyek hasonló – ha nem nagyobb – sikerekkel kecsegtetnek, mint korábban a Shiba Inu.

Amennyiben érdekel, hogy mik azok a projektek, amivel még mások előtt csatlakozhatsz egy Shiba Inu vagy Pepe jellegű befektetéshez, tarts velünk!

Továbbra is megéri befektetni a Shiba Inuba?

A Shiba Inu egyike volt az első olyan tokeneknek, amelyekkel a befektetők addig példátlan vagyonra tudtak szert tenni.

A népszerű kutyás token a pályafutását 2020-ban kezdte. Ekkor még egészen mikroszkopikus árért, mindössze 0.00000000006 dollárért lehetett csatlakozni a korai befektetőkhöz. A kezdeti stagnálás azonban kevesebb mint egy évig tartott, majd többek között Elon Musknak köszönhetően kilőtt az árfolyam.

Ezt követően az események felgyorsultak, és alig 6 hónap alatt, akik még az első befektetők között voltak, milliókkal lettek gazdagabbak. Az egyik leghíresebb történet ezzel kapcsolatban egyértelműen azé a 32 éves német egészségügyi dolgozóé, aki a kezdetek során viccből vásárolt Shiba Inut.

A vicc azonban hamar megváltoztatta a befektető életét, és a megfelelő időzítésnek köszönhetően több millió dollár profitra sikerült szert tennie.

Ennek ellenére azonban joggal merülhet fel a potenciális befektetőkben a kérdés, hogy lehetséges-e továbbra is ilyen hihetetlen vagyonra szert tenni a Shiba Inuval.

Természetesen a jövőt biztosra mi sem ismerjük, az azonban biztosnak tűnik, hogy a Shiba Inu legszebb napjai már a token háta mögött vannak.

Erre pedig a választ a tokenomikában találjuk.

shiba inu arfolyam maj15

Cikkünk írása idején egy SHIB ára 0.0000089 dollár, míg a tokenből a teljes elérhető mennyiség 999 billió, továbbá a token piaci részesedése 5 milliárd dollár. Ahhoz, hogy a most csatlakozó befektetők képesek legyenek megismételni a korai befektetők sikerét, vagy akár csak 10 000%-os hozamot tudjanak elérni (a SHIB-bel a korai befektetők 15 millió %-ot értek el), szinte lehetetlen mennyiségű pénznek kell beáramolnia a SHIB-be.

Anélkül, hogy a számmisztikában nagyon elvesznénk, az említett 10 000%-os erősödés esetén a SHIB rendelkezne a kriptoszektor legnagyobb piaci kapitalizációjával. Ráadásul úgy, hogy a tokenjeinek az értéke továbbra is mindössze 0.00089 dolláron állna, köszönhetően a monumentális mennyiségben elérhető tokenkészletnek.

Természetesen ennek ellenére lehetséges profitra szert tenni a Shina Inuval, azonban több olyan projekt is elérhető, amivel a befektetők a SHIB korai sikereit is képesek lehetnek megismételni.

Írásunk további részében ezek közül mutatunk be kettőt, a $NOMEME-et és a $SPONGE-ot.

$NOMEME

A $NOMEME token rövid pályafutása ellenére fantasztikus sikereket ért el.

Az érmét május 10-én hozták létre ismeretlen fejlesztők, néhány órával azt követően, hogy Elon Musk Twitteren osztott meg egy Milady NFT-t az alábbi felirattal:

„There is no meme, I Love you”

A kriptikus üzenet után a Milady NFT és a NOMEME token egyaránt erősödni kezdett. A $NOMEME a kezdeti 0.00011 dolláros listázási áráról mindössze néhány óra alatt 0.001 dollárig ugrott. Más szóval, akik szemfülesek voltak azok képesek voltak megtízszerezni a kezdeti befektetésüket.

Ahogy azt a legnagyobb mém tokeneknél már megszokhattuk, a kezdeti bikafutamot szinte mindig árfolyamcsökkenés követi. Nincs ez másképp a $NOMEME esetében sem.

Írásunk idején a token értéke visszatért a korábbi 0.00011 dolláros szintre, azonban a korábbinál jelentősen nagyobb piaci kapitalizációval. Ettől függetlenül a $NOMEME, szemben a Shiba Inuval továbbra is alacsony piaci részesedéssel rendelkezik.

Ez pedig lehetővé teszi, hogy a beáramló tőke sokkal nagyobb mértékben tudjon hatást gyakorolni az árfolyamra. Pontosan ezért van számos szakértő is azon a véleményen, hogy a kezdetben látott 1000%-os hozam pusztán a kezdet.

Az érme népszerűségét jól példázza, hogy a $NOMEME Twitter követőinek száma kevesebb mint egy hét alatt már a 10 000-hez közelít, míg a projekt Telegram csatornájának tagjainak száma megközelíti az ezret.

Köszönhetően az Uniswap Pluginnek, akik csatlakozni szeretnének, most másodpercek alatt el tudják végezni a tranzakciót a $NOMEME weboldalán keresztül. Nem kell mást tenni, csak csatlakoztatni a kriptotárcádat, majd kiválasztani a megfelelő fizetési módot. Ezt követően csak ellenőrizd a megadott adatokat, és kattints a vásárlás gombra.

$SPONGE

A $SPONGE egyes szempontokból rendkívüli módon hasonlít a Pepe, illetve a Shiba Inura, azonban néhány alapvető különbséget is fel lehet fedezni a három projekt között.

Talán a legfontosabb különbség, hogy szemben a Pepe és a Shiba Inu látványvilágával, a $SPONGE sokkal szélesebb rétegek számára lehet ismerős.

A $SPONGE fejlesztői nem állnak kapcsolatban a 90-es években hatalmas sikert elérő Spongyabob rajzfilmsorozattal, csupán tiszteletüket és szeretetüket szeretnék kifejezni a sárga szivaccsal és barátaival kapcsolatban.

Pontosan ezért volt lehetséges, hogy szemben Pepe vagy a Shiba Inuval, a $SPONGE pillanatok alatt számos különböző centralizált és decentralizált kriptotőzsdén vált elérhetővé.

sponge token fooldal

A token szintén május 10-én került Uniswap kriptotőzsdére, majd egy hét elteltével 8 különböző brókernél van lehetőség csatlakozni a befektetőkhöz.

A $SPONGE jelenleg a $NOMEME-hez hasonlóan egy lehülési fázisban van, aminek a végeztél minden bizonnyal ismét, a korábbinál jelentősebb bikafutam veheti kezdetét.

Mivel mindkét projekt alacsony piaci kapitalizációval rendelkezik, illetve az elérhető tokenmennyiség is csekély, így technikailag teljesen reálisnak tűnik akár egy 10 000%-os árfolyamnövekedés is.

Minden bizonnyal a befektetőket képes volt a $SPONGE elvarázsolni, mivel már most meghaladja a 40 000 követőt a projekt Twitter oldala. Ezen felül pedig a Telegramon már 20 000 fölött a tagok száma, míg Discordon 4000.

spongebob tokenomika

A fejlesztők ráadásul most egy izgalmas Airdroppal is kedveskedni kívánnak a közösségnek, amivel a befektetők további tokenekhez juthatnak, teljesen ingyen.

Abban az esetben, ha végre te szeretnél azok között lenni, akik minimális befektetéssel mesés vagyonra tudtak szert tenni, akkor a $SPONGE-ot mindenképp érdemes megfontolni.

A $NOMEME-hez hasonlóan itt sincs más dolgod, csak a $SPONGE weboldalán keresztül csatlakoztatni a kriptotárcádat, majd a Uniswap plugin segítségével elvégezni a tranzakciót.

Ezen felül pedig ha rendelkezel Gate.io, MEXC, Bitget, LBANK, POLONIEX, BTCEX vagy CoinW profillal, ezeken a tőzsdéken keresztül is lehetőséged van a tranzakciót elvégezni.

Ne maradj el az év egyik legjobb lehetőségéről!

Sponge token vásárlás

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**