Nincs értelme népszerű mém kriptót venni, helyette ezt a low cap kriptosztárt válaszd!

A jelenlegi bikafutam egyik legnagyobb nyertese kétségtelenül a tavalyi sztár, a Pepe. Miután a token rövid történelmének csúcsértékéig kapaszkodott fel, sokan attól tartanak, hamarosan korrekció várható.

Minden bizonnyal ezért is alakulhatott úgy, hogy semmiből érkezett kriptó, a $PEEN értéke a listázás után szinte azonnal 100-szoros növekedést tudott elérni.

A Pepe esetében már csak azért is tűnik valószínűnek a visszaesés, mivel csupán 1 hét alatt sikerült a befektetőknek 150 százalékkal növelni a békás kriptó árfolyamát.

Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy az altcoin mérete jelenleg már a 3 milliárd dollárt is meghaladja.

Bár nem zárható ki annak az esélye, hogy a Pepe képes legyen folytatni az eddigi menetelést, a legnagyobb hozamoknak már bottal üthetik a nyomát a kereskedők.

Azonban a korábban említett $PEEN még mindössze néhány napja vált csak elérhetővé, így még mikroszkopikus méret mellett van lehetőség a csatlakozáshoz.

A Peen készítői egy kicsit sem csinálnak titkot abból, hogy milyen projektet hoztak létre. Vulgáris, mém jellege miatt tökéletes jelölt lehet az ERC-20 token arra, hogy meghódítsa a szektort.

Izgalmas, hogy már a listázás fedezetére a csapat félmillió dollár likviditást biztosított. Többek között ezért is volt lehetséges, hogy már az első órákban elérje a Peen mérete a 3 millió dolláros szintet.

Ugyan a kiugrást némi konszolidáció követte, ez azonban csak még egy ok a csatlakozáshoz. Amennyiben a Peen például a Smog sikerét tudná követni, abban az esetben a most csatlakozók nagyjából 20,000 százalék hozamot realizálhatnának.

Más szóval mindössze 100 dollár befektetésével 20,000 dolláros hozam, vagyis jelenlegi árfolyamon nagyjából 7.2 millió forint ütné a markod.

Érdekel a Peen

$PEEN – A következő 100x-es kriptó megérkezett?

Mostanra már biztosan te is megtanultad, hogy a mém kriptók között semmi nem lehetetlen. Ezzel kapcsolatban elég ha csak a Pepére vagy a Sponge-ra gondolunk, de a listát még hosszan lehetne folytatni.

Ehhez a táborhoz csatlakozhat rövidesen az új sztár, a Peen is.

A teljes tokenkészlet 800,813,569 $PEEN-ből áll, amik a mostani trendeket látva a közeljövőben gazdára is találhatnak.

Bár az tagadhatatlan, hogy kockázatos befektetés a Peen, azonban az elérhető hozam is fantasztikus.

Ráadásul 700,000 dolláros méret mellett már a 10 milliós szintnél is több mint 1000 százalék hozamot tudsz elérni.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen mértékű lekötött likviditást látva egy cseppet sem kell aggódnod egy esetleges rug pull miatt.

Kevés fájdalmasabb dolgot létezik, mint amikor egy végül meg nem vásárolt kriptó értéke hirtelen csillagászati magasságokat ér el. Ezt azonban egyszerűen el tudod kerülni, hiszen csak némi Peen-t kell a kezeid közé kaparintanod.

Gondolj csak arra, hogy amikor a Shiba Inu vagy a Bonk megjelent mire gondoltál. Ha arra, hogy ezekből a kriptókból fölösleges vásárolni, akkor minden idők egyik legnagyobb hozamát szalasztottad el.

Továbbá meg kell még említeni a jelenlegi pozitív piaci viszonyokat is. Mivel hosszas tél után végre beköszöntött a tavasz a szektorban, így a befektetők is sokkal bátrabbak.

Ez lehetővé teszi, hogy még a teljesen fölöslegesnek látszó tokenekkel is áttörő sikert lehessen elérni. Sőt, jellemzően egy bikás időszak során elsősorban a mém tokenek azok, amelyek a legjobban teljesítenek.

A vásárlásra elvégzése ráadásul kifejezetten egyszerű feladat. Csak látogass el a Uniswap felületére, majd végezd el a tranzakciót. Arra viszont jól figyelj, hogy számtalan imposztor létezik, ezért a neve helyett a címére (0x676977e752890D2cA0aA6F8d55CC79F9647bE472) keress rá.

Amennyiben szeretnéd megízlelni a Peen világát, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

$PEEN vásárlása itt

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**