Te tényleg Pepét vásárolnál? Inkább ezeket vedd helyette!

Sokadszorra is bebizonyosodott, hogy a kriptoszektornál nehéz izgalmasabb befektetési területet találni. Szemben a unalmas részvények és indexek csigalassúságú mozgásával, itt bizony órák alatt is elképesztő változások mehetnek végbe.

Erre jó példa az előző 48 óra.

A tegnapi nap során a bitcoin majd nem új csúcsot állított fel, majd ezt követően egy eladási hullám köszöntött be. A BTC értéke ekkor 68,756 dollárról egészen 60,000 dollárig esett vissza, itt azonban a bikáknak sikerült megállítani a medvék térnyerését.

Ezzel párhuzamosan az altcoinok szektora is követte a BTC mozgását, így a Pepe esetében is kiugró eladási hullámról beszélhetünk amit aztán visszapattanás követett.

Jelenleg a Pepe 30 napos vágtát követően már 740 százalékkal erősödött, amivel a békás kriptó mérete elérte a 3.17 milliárd dollárt.

A kérdés azonban az, hogy vajon mennyi ideig képes még a Pepe tartani a mostani szintet. Írásunkban ezt a kérdést járjuk körbe, továbbá két alternatívát is mutatunk, melyekkel akár a Pepe korai sikereit is meg lehet majd ismételni.

Mennyi erő van a Pepe bikákban?

Ahogy azt sejteni lehetett, a btc felezése előtti láz valóság lett, így több tekintetben a 2021-es “minden rallyhoz” hasonló futamot láthatunk. Ahogy akkor, úgy most is a mém tokeneknek jut a legnagyobb szerep.

A Bitcoin felezésre nagyjából 4 évente kerül sor, és ekkor a btc bányászata utáni jutalom mértéke csökken a felére. Ez az esemény az előző 3 alkalom során a teljes szektor méretét a sokszorosára emelte.

pepe-chart-0305

Bár a digitális arany értéke “csak” 51 százalékkal emelkedett, ilyen piaci méret mellett kicsi az esélye a korábbi 1000 százaléknál is magasabb növekedésnek.

A kiugró méret azonban a Pepe befektetői nem zavarta, így néhány hét alatt közel 800 százalékkal növekedett a békás kriptó mérete.

A mém kriptók történetében azonban megtanulhattuk, hogy a legnagyobb sztárok sokszor napok alatt képesek akár 90 százalékos szakadásra is. Minden bizonnyal a közeljövőben korrekció következik majd, aminek során a mostani nyertesek üthetik meg a legjobban a bokájukat.

Mivel ilyenkor jellemzően a kisebb méretű mém tokenek kerülnek a figyelem középpontjába, így érdemes lehet már most elkezdeni ezekre fókuszálni.

Arról nem is beszélve, hogy a high cap kriptók esetében nehéz lenne az első hozamokhoz hasonló profitot elérni. Azonban egy, még felfedezés előtt álló tokennel ezt könnyedén meg lehet valósítani.

Két low cap sztár hódít a héten – elkapkodják a SMOG-ot és a SCOTTY-t

Az elmúlt 7 nap során a SMOG értéke közel 100 százalékkal emelkedett. Ez a teljesítményt azért is lenyűgöző, mivel a listázást követően a zöld sárkányos token árfolyama napok alatt emelkedett a 10-szeresére.

Az eddigi sikerek ellenére azonban továbbra is a 100 millió dollár alatt van a SMOG mérete, így hely bőven marad fölfelé.

A Scotty the AI ha lehet ilyet mondani talán még a SMOG-nál is fantasztikusabb utat tudott bejárni.

scotty-the-ai-main

Bár a kutyás token még csak az előértékesítési fázisánál tart, a hetekkel ezelőtti indulás óta döbbenetes bevételt sikerült a csapatnak elérni.

Mostanra ugyanis közel 3 millió dollár folyt be a natív SCOTTY tokenek eladásából, amihez hasonlót még a legjobb előértékesítések esetében is ritkán lehet látni.

Arról nem is beszélve, hogy a Scoty the AI nem csupán egy sok kutyás kriptó közül. A sikerekben oroszlánszerepe van annak a ténynek, hogy a Scotty the AI egy AI kriptó.

Segítségével a befektetők egyszerűen tudnak majd ellenőrizni új projekteket, sőt akár befektetési tanácsot is kaphatnak.

A Scotty digitális orrával képes a legapróbb hibákat is kiszimatolni, míg éles szeme azonnal felfedezi a legjobb lehetőségeket.

A jelek szerint pedig a mém és az AI tokenek összeboronálása a befektetők számára is meggyőző volt. Arról nem is beszélve, hogy a vásárlást akár bankkártyával is el tudod végezni, vagyis szó szerint másodpercek alatt lehetséges csatlakozni.

Irány a Scotty AI oldala

Mi a helyzet a Smoggal?

Bár a Smog egy mém token, ez egy cseppet sem azt jelenti, hogy ne lenne különleges a Smaug a sárkányról elnevezett kriptó.

A Smog nem csupán a különleges látványvilágának köszönheti ugyanis a népszerűségét, hanem az elképesztő airdrop rendszerének is.

A fejlesztők a teljes tokenkészlet tetemes részét erre a célra különítették el, így napi, heti és havi rendszerességgel lehet további SMOG-hoz jutni.

smog-main-hu

Ehhez nem kell mást tenned, csak ellátogatni a Zealy felületére. Itt kiválaszthatod a számodra szimpatikus feladatot, amit elvégezve pontokat fogsz kapni.

Végezetül az elért pontjaid arányában részesülhetsz majd a rendszeresen kiosztott jutalom egy részében.

Arról nem is beszélve, hogy a Smog egy eddig alig használt stílust alkalmaz, ami nagyban növeli a token virális jellegét.

Végezetül arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Smog a Solana hálózatát használja. Ezért nem szükséges brutális gázdíjakat megfizetni, hiszen mindössze néhány dollár a tranzakciók ára.

Ennek ellenére az Ethereum Wormhole segítségével akár ETH is tudsz használni a vásárláskor, amit a hivatalos magyar nyelvű weboldalon keresztül el is tudsz végezni.

Ami a legjobb, hogy így akár stakelni is tudod a tokeneket, amivel éves szinten 42 százalék további SMOG kerülhet a számládra!

Megnézem a Smog oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**