A nullszaldós sztori: ICO gyűjtött Ethereum = elköltött Ethereum

  • 5
  •  
  •  
  •  

Nullszaldós évet produkáltak eddig az ICO csapatok ugyanis az általuk értékesített Ethereumok (ETH) száma dollárban kifejezve szinte hajszálnyira megegyezik a gyűjtött ETH-ek számával, dollárban.

Amennyi jött, annyi ment

A Bitmex friss jelentése amit a hong kongi TokenAnalyst elemzőcéggel közösen folytatott megállapította, az elsődleges tokenkibocsátások (ICOs), a forrásgyűjtés során gyűjtött ETH 99%-át el is adták, ha dollárban számolunk. A jelentésben ez áll:

Arra a következtetésre jutottunk, hogy ahelyett, hogy az aktuális Ethereum áresés miatt szenvednének, makroszinten a projektek látszólag majdnem ugyanannyi Ethereumot adtak el, mint amit gyűjtöttek (USA dollárban).

Ez azt jelzi, hogy annak ellenére, hogy az Ethereum ára a mindenkori csúcsának 80%-át elvesztette, a projekteknek nem kellett jelentős veszteséget elkönyvelniük.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Sőt, a jelentés azt is kimutatta, hogy az ICO-k nem realizált nyereségen ülnek sem mint veszteségesek lennének:

A projektek által tartogatott Ethereum még a jelenlegi 230 dolláros áron is, nem realizált nyereséget, sem mint veszteséget jelent.

Nem szabad azt se elfelejteni, hogy éves összehasonlításban gyűjtött ETH források felét egyetlen projekt, az EOS ICO-ja adta.

Kemény év az ICO-k mögött, és még nincs vége

Korábban már írtunk arról, hogy az ICO projektek tokenjének több mint felénél az aktuális tokenár kevesebb mint ami az ICO kibocsátási ár volt.

A Diar jelentés szintén megemlíti, hogy az ICO-k eddig több mint 12 milliárd dollárt gyűjtöttek és mégis, a piaci kapitalizáció a top 20-as listán túl mindössze 700 millió dollárt tesz ki.

Hasznosnak találod a munkánk? Kérjük, támogass minket!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc


  • 5
  •  
  •  
  •  

☢️A Facebook egy héttel ezelőtt elérhetetlenné tette a BitcoinBázis szabályosan működő oldalát! A döntés ellen már fellebbeztünk, de amíg nincs változás, kérjük, oszd meg közvetlenül is a cikkeinket. Megosztásoddal segíted életben tartani a BitcoinBázist a közösségi média oldalakon. Köszönjük!☢️

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.