Ralizott egyet a Cosmos (ATOM) a Binance listázás hírére

Tegnap 14%-ot ralizott a Cosmos (ATOM) token miután a Binance listázta azt. A listázás lényeges volumenemelkedéssel járt. Az elmúlt héten a projekt tokenje felkerült már pár ismertebb tőzsdére, a tegnapi rali viszont egyes-egyedül a Binance ingyenes listázásának számlájára írható.

Az ATOM a publikáció idején 8562 szatosin kereskedett a Binance tőzsdén, 24 órás volumene 2200 BTC fölött. A CoinMarketCap indexelt ATOM árfolyama 4.57 USD, ami 8.86%-os emelkedést jelent 24 óra alatt.

ATOM/BTC árfolyam a Binance tőzsdén

A 15. piaci kapitalizációjú token csapata 2017 során tartotta ICO-ját. A nyilvános tokenértékesítése árfolyama 0.10 dollár volt, így az ICO során a projekt körül legyeskedőknek mára kifejezetten szépen hozhatott a konyhára. Hogy a ralit alátámasztja-e fundamentális érték, arról nincs mindenki 100%-ban meggyőződve:

A Changpeng Zhao, Binance vezető szerint a Cosmos Network projektje időtálló és segítségével skálázhatóvá válnak a blokkláncok az Ethereumnál gyakran emlegetett sharding technológia segítségével.

Az ATOM tokenkereskedelem a Binance mellett a Huobin és az OKEx tőzsdén titulálható likvidnek. Mellette megtalálható a Poloniexen és a Kraken tőzsdén is, ahol euróért és dollárért is lehet adni-venni, a tether (USDT) mellett.

A Te privát kulcsod, a Te kriptód 🙌 Tárold a digitális vagyonod hidegtárcán. Ingyenes házhozszállítás, 100+ támogatott kriptó.

Március 17-én jelentettük, hogy elindult a Cosmos mainnetje, amit állítólag öt évig fejlesztett a csapat. A csapat szerint annyi blokkláncnak kell léteznie, mint ahány internetes alkalmazásnak. Segítségével egy olyan átjárható blokkláncok hálózatát szeretnék létrehozni, amelyek függetlenek és skálázhatók.

Részletesebb fundamentális leírást a Cosmos hálózatról a Blokkláncok csatája: Ethereum vs Cosmos vs Cardano vs EOS vs Hyperledger cikkükben találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük