Roger Ver szerint BNB-t kéne venni

Roger Ver, a U.Todaynek mesélt a BNB-ről, a Binance kriptopénz váltó natív kriptopénzéről.

Az U.Todaynek adott interjújában Roger Vernek azt a kérdést tették fel, hogy ki nyerte el a legnagyobb elismerést a szemében a kripto világban. Ver válaszában először Vitalik Buterint említette, hogy nagyon tiszteli a munkáját, majd hozzátette, hogy szerinte Changpeng Zhao pedig kiváló vállalkozó.

…És persze CZ (Changpeng Zhao) nagyszerű vállalkozó a területen. Csak gratulálni tudok a munkájához, amit csinál nap mint nap.” – mondta Ver.

A korábban Bitcoin Jézusnak is becézett Ver emellett hozzátette, hogy szerinte a befektetők és kereskedők nagyon is alábecsülik a Binance saját tokenjét, a BNB coint. A BNB ugyanis nagyon hasonló ahhoz, aminek – Ver szerint – a bitcoinnak is lennie kéne, egy elektronikus pénz, amit az emberek a hagyományos pénzek helyett használnak.

A bitcoin is így kezdte a pályafutását, először a bitcoinnal elkezdtek árukért és szolgáltatásokért fizetni. Aztán most ott tartunk, hogy már azért piszkálják az emberek egymást, ha bitcoinnal akar valaki fizetni. De a BNB jó utat választott azzal, hogy azt mondja mindenkinek, hogy fizessenek inkább BNB-vel.”

Majd Ver hozzátette:

“Szerintem okos döntés most BNB érmét venni.”

Diclaimer: a fentiek nem minősülnek befektetési vagy pénzügyi tanácsadásnak. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.