Ryan Reynolds hollywoodi színész szerint a kriptók nagy játékosok

Ahogy a kriptopénzek elfogadottsága és mindennapi használata nő, egyre több híresség, sportoló és márka kezd el foglalkozni az egykor főként számítógépes guruk és kockafejek által kedvelt technológiai újdonsággal.

A Bloomberg Markets most Ryan Reynolds hollywoodi színésszel beszélgetett, aki a kriptovalutákkal kapcsolatos gondolatait fejtette ki.

Bár Reynolds nem volt hajlandó megmondani, hogy rendelkezik-e kriptovalutával [valószínűleg igen], kijelentette, hogy “komoly értéket lát a digitális eszközök körüli beszélgetésben”, és hogy a vállalatok kiváló munkát végeznek a biztonságosabbá tételében, miközben a tömegek számára is elérhetővé teszik azt.

Így fogalmazott:

“Én értéket látok abban a beszélgetésben, amit most folytatunk. Úgy gondolom, hogy a vállalatok jó munkát végeznek, hogy biztonságosabbá, mainstreamebbé tegyék ezt a témát.”

Ryan Reynolds elismeri, ha valaki szkeptikus a kriptopénzekkel kapcsolatban

Érdemes megemlíteni, hogy a hollywoodi sztár megérti, hogy egyesek miért olyan óvatosak ha a kriptovalutákról esik szó, de úgy véli, hogy “hatalmas játékosként van jelen a pénzügyi iparágban.”

“Úgy értem, a kriptó szó 90%-a kriptó, szóval értem, hogy egyeseket miért riaszt vagy félemlít meg. De úgy gondolom, hogy ez egy óriási szereplővé válik. Úgy vélem, már régóta feltörekvőben van. Ez egy hatalmas játékos, szóval nem vagyok meglepve.”

A kriptopénz növekvő népszerűségét tekintve egyre több magas rangú személy használja azt ingatlanok vásárlására és eladására, illetve a havi fizetés felvételére is.

Elég csak New York polgármesterére, Eric Adamsre gondolni, aki hamarosan bitcoin veszi fel a havi bérét, vagy egy belga politikusra, aki Európában először a 2022-es teljes éves jövedelmét a vezető kriptopénzre fogja átváltani.