A Ledger és a Trezor versenytársat kap, új hardvertárca érkezik

A decentralizált tőzsdei aggregátorként népszerűvé vált 1inch Network saját hardvertárcát fejleszt, amellyel a lehető legbiztonságosabb eszközt szeretné kínálni a felhasználóknak.

Míg a webalapú tárcák nagyobb kényelmet nyújtanak, közben hackertámadásoknak és adathalászatnak vannak kitéve, ezért az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a nagyobb biztonságot nyújtó hardvertárcák. A hardvertárcák elterjedése miatt döntött úgy a 1inch, hogy belép az ágazatba. És bár az eszköz még fejlesztés és tesztelés alatt áll, a piacra dobást követően olyan nagyvállalatok tárcáival fog versenyezni, mint például a Ledger és a Trezor.

A saját hardvertárca fejlesztése a projekt azon törekvését mutatja, hogy diverzifikálja üzleti tevékenységét.

“Mivel a 1inch Network folyamatosan bővíti a termékek és projektek ökoszisztémáját, ezért piacra dobjuk a 1inch saját hardvertárcáját, amely korszerű megoldást fog nyújtani a kriptovaluták biztonságos tárolására.” – jegyezte meg a 1inch csapata.

2,7 hüvelykes érintőképernyőt kapott a 1inch hardvertárcája

A 1inch Foundation által támogatott hardvertárca 2,7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik majd. A tárca természetesen vezeték nélküli eszköz lesz, a felhasználók pedig QR-kódok vagy NFC technológia segítségével hajthatják majd végre a tranzakciókat.

A 1inch egyébként a legnagyobb decentralizált tőzsdeaggregátor a napi forgalom alapján. A projekt lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy több decentralizált tőzsde likviditásához férjenek hozzá, miközben maga a kereskedés egyetlen platformon történik. A 1inch csak az elmúlt héten több mint 1,8 milliárd dollárnyi tranzakciót dolgozott fel.