Szurkolói tokennel érkezik a Manchester City

A Manchester City angol fociklub képviselői bejelentették partnerségüket a Socios.com platformmal, érkezik a $CITY szurkolói token a Cityzens regisztrált felhasználóinak.

Stephan Cieplik, a City Football Group globális partnerségi értékesítés alelnöke nyilatkozott a hírrel kapcsolatban: “Izgatottan várjuk, hogy elindítsuk az új Manchester City szurkolói tokent, amely új lehetőségeket kínál a rajongók számára a világ minden tájáról, hogy még közelebb kerülhessenek szeretett csapatukhoz. A szurkolók fantasztikus versenyeken és VIP élményekben részesülhetnek.”

Cieplik azt is hozzátette, hogy rendkívül lenyűgözte őket a Socios.com eddigi teljesítménye más európai csapatokkal. Abban reménykednek, hogy a felület számukra is lehetőséget biztosít arra, hogy sikeresek legyenek. “A $CITY szurkolói tokenek még soha nem látott lehetőségeket, egyedülálló digitális, valamint – ha megszüntetik a korlátozásokat – valós jutalmakat és élményeket nyújtanak a rajongók számára.”

A Socios alkalmazás mögött álló Chiliz már olyan csúcskategóriás klubokkal működik együtt, mint a Juventus, az AC Milan, a Barcelona, vagy a Paris Saint-Germain.

A Manchester City szurkolói token a Socios.com-on keresztül lesz hamarosan megvásárolható. A regisztrált Cityzens felhasználók kupon kódokat kapnak a tokenek igényléséhez.

További kapcsolódó cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.