Táncra perdülnek a Solana mém érmék

A befektetők egyszerűen imádják a mém érmék körüli kockázati izgalmat, és érezhetően megnőtt a piaci szereplők étvágya. A mostani lelkesedés részben azért tört ki, mert a Bitcoin elkezdte magát feltornászni régen látott szintekre, és az áprilisi Bitcoin felezési esemény körüli várakozás is kézzel tapintható. A BTC egyébként szerdán már az 60 000 dolláros határon is lazán átszaladt.

A többi mém érme értéke is növekszik, tehát a PEPE, a BONK és a FLOKI háza táján elég megalapozott a hangulat egy jókora kriptobuli megtartásához.

Nézzük, mely érmék aratnak napjainkban a legjobban!

Dogwifhat (WIF) – Sapkás kutya a javából

Dogwifhat érme árfolyama az elmúlt 24 órában közel 40%-kal emelkedett, és cikkünk sorainak írásakor 0,8041 dolláron kereskedik. A token piaci kapitalizációja jelenleg több, mint 803 millió, míg a 24 órás kereskedési volumen meghaladja a 162 milliót.

coinmarketcap dogwifhat

Forrás: CoinMarketCap

Egyébként ha jól megfigyeled, a Dogwifhat árfolyama február eleje óta fokozatosan emelkedik, a bikáknak ekkorra sikerült újra megkaparintani a 0,47 dolláros ellenállást. A medvék azonban a visszautasítás miatt átvették az irányítást az árfolyam felett, és egy csökkenő ék alakzat felé terelték.

A bikáknak sem kellett több, elkezdték a 0,28 dolláros kritikus támaszt puha párnának használni a lefelé irányuló nyomással szemben. Innen már elég könnyű volt a dolguk, és sikeresen feltornászták az árat, áttörve a zuhanó ék felső határát.

A WIF árfolyamának jelenleg meglehetősen bikásak a kilátásai, hiszen az 50 és a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) felett kereskedik. Lendületét a Relatív Erősség Index (RSI) technikai mutató is támogatja.

dogwifhat X-oldalának kezelői a minap örömmel jelentették be a hírt, hogy a token immár elérte az 5. helyet a legjobb mém érmék sorában (legalábbis a CoinMarketCap piaci kapitalizáció alapján való összegzése szerint.)

Frogwifhat – Mogorva kalapos béka, mely vezető mém érmévé kíván válni

Ez az új és izgalmas Solana érme február 26-ától érhető el a DEX-eken, például az Uniswapon. Polgárpukkasztó fellépésével mindenképp jelezni szeretné, hogy egyetlen mém érmének sincs esélye vele szemben.

A Frog Wif Hat mém érme vonzó befektetésnek számít, hiszen az összes tokenje forgalomban van, és a likviditása is le van zárva az Uniswapon. Csalásnak tehát esélye sincs! A fejlesztők nem is fognak több új FWIF tokeneket verni, hiszen ennek jogát visszavonták.

A Frog Wif Hat (FWIF) egy olyan friss francia témájú mém érme, mely hatalmas árrobanással debütált a piacon. Terve nem kevesebb, minthogy elérje a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

Eddig mondhatni szépen halad, hiszen a DexScreener listáján trendiség alapján már elcsípte a 23.helyet.

A rendelkezésre álló tokenek száma 1 milliárd FWIF token. Indulásakor alig hét óra alatt több mint 800%-ot emelkedett, és a 0,0045 dolláros csúcsot is elérte. Cikkünk írásakor az érme 0.001448 dollárért kapható, és piaci kapitalizációja 1,4 millió dollár.

A token magasan legyőz egy csomó érmét azzal a tulajdonságával, hogy nincs tranzakciós adója, így maga mellé vonja a támogatókat. Ettől lesz a FWIF olyannyira vonzó a hosszú távban gondolkodó kereskedők és spekulánsok számára.

A token árfolyama ugyan a kezdeti nagy ugrás után kissé visszahúzódott, mégis jó alanya egy újabb emelkedésnek. Aggodalomra semmi ok, hiszen az ilyen visszalépések elég gyakoriak az új mém érmék esetében.

frogwifhat arfolyam feb28

A Frog Wif Hat kabalája nagyon laza, hiszen egy bagettet tart a kezében, füstölög, jóízűen, nagy kortyokban fogyasztja a minőségi francia bort, és nagy hazafiként lenézi a más nemzetiségűeket. A mém érmék hívei rögtön felismerték benne a nagy lehetőséget, és közösségi oldalai (Twitter, Telegram) is gyorsan növekednek.

A Frog Wif Hat jelenleg csak az Ethereum láncon fut, ám ütemtervének 2. fázisában átevez a Solana-ra, és egy új, hatalmas méretű közönség előtt mutatkozik be. Ekkortól az érmének minden esélye meglesz arra, hogy lekörözze az olyan Solana alapú érmék sikerét, mint amilyet a Bonk (BONK), a dogwifhat (WIF) és a Myro (MYRO) produkált.

A Frog Wif Hat ütemterve igazán ambiciózus, például a csapat a marketingkampányok idején újabb 10 000 token-tulajdonost szeretne megnyerni magának.

Az érmének az etherscan.io szerint jelenleg már több mint egyedi tulajdonosa van. A Frog Wif Hat tokeneket az Uniswapon keresztül vásárolhatod meg.

Smog (SMOG) – Tüzes sárkány világuralmi tervekkel

Végül, de nem utolsósorban a Smog (SMOG) projektjét is szeretnénk bemutatni neked, mely igencsak rástartolt a mém érmék körében tartó versenyre. Ez egy Solana-alapú érme, mely február 7-én indult a tőzsdéken.

Öröm nézni, hogy a 0.04924 dollár körül kereskedő SMOG közösségi médiája mennyire felpörögött.

A siker fő oka, hogy egy ambiciózus airdrop programot vezet be, mely során a teljes token-készlet 35%-át szétosztja a közösség tagjai között. Ez mintegy 490 millió SMOG tokent jelent, ami hatalmas mennyiség.

smog-main-hu

SMOG vonzerejét tovább fokozza a token staking programja, amely évi 42%-os APY-t kínál. Mivel ütemterve is ragyogó, és tartalmaz egy tokenégetési protokollt is, sokan hisznek abban, hogy a legjobb mém érmék lábnyomába léphet.

A CoinGecko szerint a Solana mém érmék piaci kapitalizációja több mint 2 milliárd dollár, és a napi kereskedési volumen meghaladja a 300 millió dollárt.

Dexscreener szerint a SMOG-nak rengeteg hely áll rendelkezésre a növekedéshez, piaci kapitalizációja jelenleg 1,1 millió dollár.

Ha pedig a fejlesztő csapat el tudja indítani a legnépszerűbb CEX-eken, a SMOG minden vágya teljesülhetne.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**