Texasban már luxusautókat is lehet venni Bitcoin hitelekre

A texasi autókereskedő vállalat már le is bonyolította az első luxusautó értékesítést. Egy Rolls Royce Ghost-ot adtak el, és a vásárlást Bitcoinnal finanszírozták.

A Post Oak Motor Cars (POMC) autókereskedő és a kriptovaluta letétkezeléssel foglalkozó NYDIG vállalat nem olyan régen jelentették be a partnerséget. Ez szerint a Houston, Texas székhellyel rendelkező autókereskedő Bitcoin alapú hitelekre is értékesítheti az autókat.

A partnerségen keresztül az autókereskedő ügyfelei teljeskörű hozzáférést kapnak a NYDIG Bitcoin szolgáltatások teljes értékű csomagjához, beleértve a hitelezést és a letétkezelést is.

POMC

A Bitcoin integrációja a vállalati üzleti működésébe

“Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a POMC-on keresztül hozzáférést kapjanak a NYDIG intézményesi besorolású 100%-os hidegtárcás letétkezelési megoldáshoz,” olvasható a közleményben.

“A termék igénybevétele esetén az ügyfeleknek a hitel időtartama alatt nem kell semmilyen kamatot fizetni.” Tehát azok az ügyfelek, akik nem akarják eladni a Bitcoinjaikat, azok a Bitcoin értékének egy részéért USD-ben hitelt vehetnek fel, amelyben a Bitcoin lesz a fedezet.

A NYDIG platformnak köszönhetően a partnerség lehetővé teszi, hogy a POMC felhasználja a Bitcoin treasury tartalékát a pénzügyi szolgáltatások igénybevételéhez. Emellett az is lehetővé válik, hogy a munkavállalók a fizetésük egy részét Bitcoinba kapják.

A POMC kiaknázza majd a NYDIG platform kínálta lehetőségeket. Hatékonyan tudjuk finanszírozni majd a jövőbeli terjeszkedési lehetőségeket,” nyilatkozta a houston-i székhelyű autókereskedés.

A POMC most mutatta be a legújabb és legkorszerűbb technológiával felszerelt új lokációját. Ez a The Woodlands, TX nevet kapta. Ez lett a vállalat első Bitcoinból finanszírozott vállalkozása.

A Rolls Royce Ghost autót Bitcoinnal fizették ki

A mai nagyon gyorsan változó pénzügyi környezetben mi nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az olyan innovatív vállalat mint a NYDIG szolgáltatásait kínálhatjuk az ügyfeleinknek. Ők így már a Bitcoinnal biztosított hitellel is finanszírozhatják az autóvásárlásaikat,” nyilatkozta Lonny Soza, a POMC ügyvezető igazgatója.

A POMC büszkén számolt be arról is, hogy egy ügyfelük megvásárolt egy Rolls Royce Ghost luxus autót, és a vásárlást Bitcoinból finanszírozták a NYDIG-en keresztül.

Ez az partnerség egy nagyon fontos mérföldkő. Ugyanis ezzel megtettük az első lépést ahhoz, hogy az amerikaiak kiaknázzák a Bitcoin kínálta vásárlási erőt. A Bitcoinnal szemben USD hiteleket vehetnek fel az ügyfeleink. Így anélkül jutnak készpénzhez, hogy el kellene adniuk a Bitcoin befektetéseiket,” tette hozzá Patrick Sells, a NYDIG innovációért felelős igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.