A The Office sztárja kriptovalutát bocsát ki

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A kriptovaluták és a velük megvásárolható nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) minden egyes napra biztosítanak híreket. Épp a napokban írtunk róla, hogy Anthony Hopkins új filmjének premierje egy NFT platformon lesz, miközben egy NFT-nek azonosított jpg kiterjesztésű fájlért milliókat fizetnek. És bár az NFT-k és a kriptók is már hosszú évek óta velünk vannak, az árfolyam mellett az érdeklődés is eléggé hullámzó az irányukban. Főleg annak tükrében, hogy például Elon Musk és más kriptoinfluenszerek megállás nélkül egymásnak ellentmondó tweeteket és posztokat tesznek közzé. És ahogy az NFT-t világa egyre inkább növekszik, egyre több celebritás, színész és zenész is felszáll erre a vonatra. De már nem csak celebek, hanem a szórakoztatóipar is nagyon komoly jelenléttel bír ezen tokenek piacán. A CNN a legjobb híreit adta ki NFT formában, a Marvel képregényeket dob piacra tokenként. És most a méltán híres The Office sorozata is feltűnt a kriptovilág híreiben.

A The Office egyik népszerű mellékszereplője beszállt a kriptobizniszbe

A sorozat, amely 9 évadot és 201 epizódot ért meg a 2000-es évek elején, egy szituációs komédia volt az irodai dolgozók életéről. Egy nagyon szórakoztató karakternek számított a Leslie David Baker által alakított Stanley. A színész most összeállt a Rocket Bunnyval, hogy elkészítsék a Stanley’s Nickels (Stanley aprója) nevet viselő kriptovalutát. Erről készített is egy videót, amelyben elmagyarázza a coint, a működését és annak előnyeit, ha veszünk belőle. És bár ma már 10 ezernél is több kriptovaluta létezik, a Stanley’s Nickels biztosan kelt majd hullámokat.

Egyrészt azért, mert Stanley nevén fut. Másrészt azért, mert az összes bevétel a Színészek Alapítványához kerül, amely a Covid-19 miatt nehéz helyzetbe került színészeket támogatja. Kezdetben a kriptó csak a Rocket Drop stakelési platformon lesz elérhető. De a lényeg, hogy a cél nem a haszonszerzés, hanem a jótékonyság. És közben pedig várhatjuk az új sorozatot, amely a The Office afféle spinoffjának tekinthető és Stanley valamint unokaöccsének mindennapjai körül forog majd.

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.