Tovább folytatódik a McAfee-komédia: már beszélt Satoshi Nakamoto bitcoin feltalálóval

  • 23
  •  
  •  

John McAfee a múlt héten Satoshi Nakamoto bitcoin feltaláló valós kilétének felfedésével került be a hírekbe, aztán elvonult pár nap szabadságra, és most itt az újabb csavar a sztoriban: John McAfee könyörületesen nem fogja felfedni Satoshi Nakamoto kilétét, legalábbis még nem ma. Hogy miért is? Nem azért, mert gőze sincs ki is valójában a 2011 óta életjelet nem adott Bitcoin innovátor, hanem mert ha most felfedné, akkor az ügyvédje szerint veszélybe kerülne az azonnali kiadatási kérelme miatt, amit az Egyesült Államok intézett a Bahamák felé, tudniillik, McAfee január óta szökésben van miután januárban a jachtjával sebtében Bahamákra tette át a székhelyét, onnan irányítva 2020-as választási kampányát. Erre a hosszú mondatra varrjon mindenki gombot. Na meg a McAfee-komédia újabb fordulatára.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

A marketing és a politika sokszor kéz a kézben jár. Különösen McAfee esetében, aki indulni kíván a 2020-as amerikai elnökválasztáson. A szkeptikusok és az Olvasóink többsége szerint is csak blöfföl és McAfee-nak gőze sincs ki van a maszk mögött.

Sokak szerint csak így próbálja fenntartani az érdeklődést személyisége iránt. A Bloomberg gazdasági hírportál is összedobott egy cikket az esetről amelyben McAfee elhíresült beszólásaival szórakoztatta a nagyérdeműt. Például:

“Az emberek elfejtik, hogy tech vagyok, az egyik legjobb. Az életem során olyan emberek után nyomoztam, akik a legjobbak a személyazonosságuk elrejtésében. Satoshi felkutatása semeddig se tartott.”

Van még:

“Beszéltem vele és nem egy boldog kempingező, aki örül a kiugrasztási kísérletemnek.”

A McAfee-komédia tehát tovább dübörög és az igazat leírva, üde színfoltja a fapofa traderekkel, hodlerekkel, átverőkkel benépesített kripto-társadalomnak, érdemes becsülni színes személyiségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.